تورهای طبیعت گردی هایپرشیا

خانه خدمات ویژه ویزا ویزای ورودی ایران

اطلاعات دریافت ویزای مولتی ایران (کثیرالمسافره) برای اتباع خارجی

ویزای کثیرالمسافره یا مولتی معمولا برای کسانی مورد استفاده است که بیشتر از دوبار در سال به ایران سفر می‌کنند. 

دریافت ویزای مولتی یا ویزای کثیرالمسافره ایران فقط برای افرادی که به صورت کاری به ایران سفر می‌کنند، امکان‌پذیر است. این ویزا با توجه به تعدد سفرهای فرد در سال گذشته با اعتبارهای متفاوتی صادر می‌شود. اعتبار ویزای مولتی یا ویزای کثیرالمسافره ایران بسته به کشور تبعه خارجی و تعداد سفرهای انجام شده در سال قبل از درخواست ویزای مولتی، معمولا بین سه ماه، شش ماه یا یک سال متغییر است. این ویزا از چند جهت مزیت دارد. صرفه‌جویی در زمان و هزینه برای دریافت ویزا در دفعات متعدد از مزایای این ویزا می‌باشد.  همچنین با داشتن این ویزا نگرانی از مشکلات عدم دریافت ویزا از میان خواهد رفت.

 


مدارک لازم برای دریافت ویزای کثیرالمسافره ایران (ویزای مولتی) به شرح زیر است:

 

  1.  تکمیل فرم مشخصات میزبان (برای مشاهده فرم میزبان اینجا کلیک کنید.)
  2. تکمیل فرم مشخصات مهمان (برای مشاهده فرم مشخصات مهمان اینجا کلیک کنید)
  3. اصل نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
  4. روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
  5. تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
  6. تصویر رنگی و شفاف از کارت ملی میزبان (دو طرف کارت)
  7. کپی صفحات پاسپورت ورود و خروج ایران در طول یکسال گذشته
  8. تصویر رنگی و شفاف پرسنلی مهمان
  9. پس از تماس و تایید درخواست شما توسط هایپرشیا وجه ویزا (249,000 تومان) را به حساب‌ اعلام شده واریز فرمایید. 

نام بانک شماره حساب شماره کارت صاحب حساب
ملت

 5226228242

6104-3378-9979-0669

شرکت گشت‌های پرواز شیا

 



نمونه نامه درخواست از وزارت امور خارجه برای دریافت ویزای کثیرالمسافره ایراننمونه نامه درخواست از وزارت امور خارجه برای دریافت ویزای کثیرالمسافره ایران

 

علاوه بر شرایط مورد نیاز دریافت ویزای ورود تجاری برای دریافت ویزای مولتی تعداد سفرهای فرد با ویزای تجاری در طول سال گذشته نیز مورد بررسی اداره گذرنامه و روادید قرار می‌گیرد.

 

حداقل تعداد سفرهای قبلی فرد که جهت دریافت ویزای مولتی مورد نیاز است:

  • ویزای مولتی 3 ماهه: حداقل 3 بار سفر با ویزای تجاری در سال گذشته
  • ویزای مولتی 6 ماهه: حداقل 2 بار ویزای مولتی 3 ماهه در سال گذشته
  • ویزای مولتی یکساله: حداقل 2 بار ویزای مولتی 6 ماهه در سال گذشته


پس از تکمیل مدارک و ثبت درخواست از پنل وزارت امور خارجه و دریافت کدرفرنس از وزارت خارجه، سایر مدارک اعم از نامه درخواست، روزنامه رسمی، پرینت صفحه اول پاسپورت و همچنین پرینت ویزاهای ورود مهمان در سال گذشته به صورت حضوری مورد بررسی معاونت اداره گذرنامه و روادید قرار می‎گیرد و در صورت موافقت و صلاح‌دید ایشان پس از چند روز کد رفرنس ویزای مولتی برای مهمان صادر می شود، که جهت دریافت ویزای مولتی خود باید با به همراه داشتن این شماره رفرنس به نزدیکترین کنسولگری در محل اقامتشان مراجعه و ویزای خود را دریافت نمایند.

به طور کلی باید به این موضوع توجه کرد که تصمیم‌گیری در رابطه با درخواست ویزای مولتی بر اساس نظر معاونت محترم اداره گذرنامه و روادید و با بررسی مدارکی که توضیح داده شد انجام می‌شود و این امکان وجود دارد که حتی با تکمیل بودن تمامی مدارکی که در سطور بالا ذکر شد، بنا به صلاح‌دید ایشان با درخواست ویزای کثیرالمسافرت شخص موافقت نگردد.

توجه: این نوع ویزا برای اتباع کشورهای آمریکا، کانادا، انگلستان صادر نمی‌شود.

 

برای دریافت اطلاعات بیشتر راجع به قوانین ویزای ایران برای اتباع کشورهای مختلف اینجا را کلیک کنید.

  • لازم به ذکر است که مدت زمان ارائه کد ارجاع (کد رفرنس) برای این ویزا طولانی‌تر از ویزای توریستی ایران خواهد بود. برای اطلاعات بیشتر در این ارتباط می‌توانید با هایپرشیا تماس بگیرید.
  • مهمان شما بهتر است قبلا چندبار ویزای تجاری ایران را دریافت کرده‌ باشد و به صورت تجاری به ایران سفر کرده باشند تا دریافت ویزای مولتی (کثیرالمسافره/ مولتی پل) تسهیل شود.

مراحل دریافت ویزای ایران

رامتین علیپور 1396/03/09

 
فرم ارسال نظرات
  • فریبا رستم پور
  • 1397/01/20, 15:22
  • 0 0
  • پاسخ

با سلام
من زن ایرانی هستم شوهرم افغانی هست شوهرم الان افغانستان زندگی میکند به خاطر مشکل کاری. آیا شوهرم میتونه ویزای کسیرالسفر درخواست کنه تا هر هفته به ما که در ایران هستیم سر بزنه؟
ممنون.

  • هایپرشیا
  • 1397/02/22, 15:50

سلام،
ایشان می‎توانند درخواست ویزای اقوام کنند و در صورتی که وزارت امور خارجه صلاح بداند به ایشان ویزای مدت دار اعطا خواهد شد.

  • نسیم مینوعی
  • 1396/12/19, 14:14
  • 1 0
  • پاسخ

سلام،
آیا امکانش هست که ویزای مولتی سه ماهه تبعه سوئدی را بدون اینکه ایشان از ایران خارج شود تمدید کنیم؟ در صورتیکه پاسخ مثبت است باید به کجا مراجعه کنیم و چه مدارکی مورد نیاز است؟ لازم به ذکر است مدت ویزای ایشان یک ماهه دیگر تمام می‎شود.

  • هایپرشیا
  • 1397/02/22, 15:51

سلام،
ویزا های مولتی قابل تمدید نمی‎باشند.

  • محسن کرمی
  • 1396/11/29, 02:31
  • 1 0
  • پاسخ

سلام خدمت شما
ببخشید من ویزای کشور عراق میخوام اونم متعدد بایستی برای اینکار کجا برم که راهنماییم کنن و ممنون میشم که بگید.
تشکر

  • هایپرشیا
  • 1396/12/19, 16:12

با سلام
شما باید به سفارت عراق در ایران مراجعه کنید تا در این راستا شما را راهنمایی کنند.

  • بیژن شیردل
  • 1396/11/03, 12:10
  • 0 0
  • پاسخ

با سلام
همسر من تبعه خارجیست و به دلایل شغلی ساکن یک کشور دیگر هستم. به ازای هر 45 روز کار 15 روز مرخصی به ایران می ایم. آیا می توانم ویزای چند بار ورود برای همسرم بگیرم؟ (همسرم شناسنامه ایرانی دارد اما پاسپورت ایرانی ندارد)

  • هایپرشیا
  • 1396/11/05, 12:50

با سلام
شما باید به پلیس اتباع خارجی مراجعه کنید تا شما را راهنمایی کنند.
آدرس: تهران، خیابان شهید مطهری، تقاطع کوه نور.
با سپاس

  • موسی
  • 1396/10/13, 20:55
  • 1 0
  • پاسخ

باسلام خدمت هایپیرشیا،
من یگ تبعه افغان هستم فعلآ در ایران در یگ شرکت مشغول کار هستم !مدت اقامت پاسپورتم 90روز هست !من نمیتوانم هر 90 روز به افغانستان بر گردم آیا صاحب شرکت میتواند برایم دعوت نامه بیفریستند تا مدت اقامتم به یگ سال وه یا شش ماه و یا بیشتر باشند ؟؟؟ لطفآ جواب دهید اگر بلی کمی راهنمای کنید ممنون!

  • هایپرشیا
  • 1396/10/20, 11:55

با سلام،
شما می‎توانید با مراجعه به سفارت ایران در لندن، از طریق پاسپورت افغانستانی خود نسبت به اخذ ویزای ایران اقدام کنید.

  • هایپرشیا
  • 1396/10/20, 12:06

باسلام،
کارفرمای شما باید با مدارک شرکت و شما به وزرات کار و امور اجتماعی مراجعه کنند و برای شما درخواست ویزای کار کنند.

  • سمانه حسن زاده
  • 1396/10/06, 12:48
  • 0 0
  • پاسخ

با سلام
سایت درخواست وزارت امر خارجه را لطف می فرمائید ایمیل کنید.
با سپاس

  • هایپرشیا
  • 1396/10/11, 15:00

با سلام،
بله؛ انجام شد.

  • سمانه حسن زاده
  • 1396/10/06, 12:48
  • 0 0
  • پاسخ

با سلام
سایت درخواست وزارت امر خارجه را لطف می فرمائید ایمیل کنید.
با سپاس

  • هایپرشیا
  • 1397/02/08, 10:31

سلام،
لینک سایت وزارت امور خارجه:
http://evisa.mfa.ir/index.aspx?siteid=459&fkeyid=&siteid=459&pageid=27918

  • نرگس کبیری
  • 1396/03/02, 15:08
  • 0 0
  • پاسخ

باسلام وتشکر از اطلاعاتتون،
امکانش هست بفرمایید اگر بخواهیم برای اخذ این ویزا خودمان اقدام کنیم به کجا باید مراجعه کنیم ومدارک راتحویل دهیم؟
ممنون

  • هایپرشیا
  • 1396/03/07, 16:22

با سلام
شما باید به آدرس:
میدان امام خمینی (ره) -خیابان امام خمینی (ره) - وزارت امور خارجه
مراجعه نمایید.

  • سامیر
  • 1396/02/07, 09:57
  • 0 0
  • پاسخ

سلام،
من اقامت ایران میخوام، چکار کنم؟

  • هایپرشیا
  • 1396/02/10, 16:58

با سلام،
شما برای دریافت اقامت ایران باید به کنسولگری واقع در کشور آذربایجان و یا در ایران به پلیس اتباع خارجی مراجعه نمایید.
آدرس:
تهران، خیابان شهید مطهری، تقاطع کوه نور.

تورهای مرتبط

Copyright © 2018 Hipersia. All rights reserved.