تورهای طبیعت گردی هایپرشیا

خانه خدمات ویژه ویزا

دریافت ویزای تجاری ایران برای اتباع خارجی

ویزای ایران برای افرادی که به منظور تجاری قصد سفر به ایران دارند با عنوان ویزای شرکتی و یا ویزای تجاری ایران صادر می‌شود. برای اطلاع رسانی و راهنمایی در این خصوص می‌توانید با هایپرشیا تماس بگیرید. 

در صورتی که شما قصد تجارت با افراد خارجی دارید می‌توانید از این امکان استفاده نمایید. در حال حاضر شرکت‎های ثبت شده و دارندگان کارت بازرگانی می‎توانند مستقیم برای اتباع خارجی به وزارت امور خارجه درخواست ویزای ایران دهند. 

مدارک لازم برای درخواست ویزای تجاری ایران (ویزای شرکتی ایران):

1- تکمیل فرم مشخصات میزبان (برای مشاهده فرم مشخصات میزبان اینجا کلیک کنید.)

2- تکمیل فرم مشخصات مهمان (برای مشاهده فرم مشخصات مهمان اینجا کلیک کنید.)
3- نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
4- روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
5- تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
6- تصویر رنگی و شفاف پرسنلی مهمان

7- اسکن کارت ملی میزبان (دو طرف کارت)

 

نمونه نامه درخواست از وزارت امور خارجه برای دریافت ویزای تجاری ایران

نمونه نامه درخواست ویزای تجاری

  • میزبان افراد برای ویزای تجاری ایران باید مدیر عامل شرکت و یا سازمان دعوت کننده تبعه خارجی باشد.
  • دریافت این ویزای تجاری ایران برای افرادی که قصد دارند بعدا ویزای کثیرالمسافرت (ویزا مولتی/ مولتیپل) بگیرند پیشنهاد می‌شود.
  • در صورتی که مهمان شما قصد جهانگردی در ایران دارد بهتر است از طریق ویزای توریستی ایران اقدام کند.

دیاگرام مراحل دریافت ویزای ایران

دیاگرام مراحل دریافت ویزای ایران  

 

رامتین علیپور 1396/03/15

 
فرم ارسال نظرات
  • عبادالله رستمی
  • 1396/08/15, 14:53
  • 0 0
  • پاسخ

باعرض سلام و خسته نباشی
می‌خواستم بدونم هزینه ویزا تجاری برای اتباع افغانی چقدر هست
و تا چند ماه اعتبار دارد؟

  • هایپرشیا
  • 1396/08/24, 17:11

سلام دوست عزیز
برای دریافت ویزای ایران برای اتباع افغانستان باید خوده مهمانتان به کنسولگری ایران در افغانستان مراجعه کنید.
آژانس‎های گردشگری نمیتوانند برای اتباع افغانستان درخواست ویزا بدهند.

  • طالب مرادى
  • 1396/08/14, 19:40
  • 0 0
  • پاسخ

سلام وقتتون بخیر
ببخشید ویزا کار یک ساله برای اتباع خارجی چطور می‌توانیم درخواست بکنید؟

  • هایپرشیا
  • 1396/08/24, 17:05

باسلام
برای دریافت ویزای کار باید به وزارت کار و امور اجتماعی مراجعه کنید و مدارک را به آنجا ارائه دهید تا شما را در این راستا راهنمایی کنند.
با سپاس

  • سیده سهیلا حسینی پور
  • 1396/04/18, 21:06
  • 1 0
  • پاسخ

سلام.خسته نباشید،
ببخشیدخواستم بدونم که اتباع دارای همسرایرانی باچه شرایطی میتونه ویزای کثیرالمسافره بگیره.
ممنون

  • هایپرشیا
  • 1396/04/25, 14:21

با سلام
شما در این راستا باید به وزارت امور خارجه مراجعه کنید تا شما را راهنمایی کنند.

  • Amir Khademrezvani
  • 1396/01/28, 15:20
  • 3 0
  • پاسخ

سلام،
وقت بخیر، خواستم شرایط ویزاهای کشورهای خارجی را بدونم برای ایرانیانی که کارت بازرگانی دارند.
ممنونم

  • هایپرشیا
  • 1396/01/31, 16:36

سلام،
ایرانیانی که کارت بازرگانی دارند نیز حتما باید شرکت ثبت شده داشته باشند تا بتوانند مهمانان خود را دعوت نمایند.

  • هایپرشیا
  • 1396/02/04, 16:09

سلام،
لطفا با بخش ویزا تماس بگیرید.

تورهای مرتبط

Copyright © 2017 Hipersia. All rights reserved.