تورهای طبیعت گردی هایپرشیا

خانه خدمات ویژه ویزا

ویزای توریستی کوبا

کوبا کشوری است که همچنان کمونیستی مانده و اصلی‌ترین منبع درآمد خود را با حضورگردشگران خارجی تامین کرده است. این کشور به خاطر سیگار برگ، خودروهای کلاسیک و مناظر زیبایی که فقط می‌توان در جزایر کارائیب پیدا کرد، سالهاست که جزو پرطرفدارترین مقاصد برای گرشگران بوده است.

 این کشور سواحل بسیار زیبایی دارد و از فرهنگ غنی و جالبی نیز برخوردار است. شهر هاوانا پایتخت، بزرگ ترین شهر، مهم ترین بندر و مرکز تجاری کوبا محسوب می شود. این شهر به خاطر تاریخ و فرهنگ غنی که دارد، از جمله جاذبه های گردشگری کوبا محسوب می‌شود. جاذبه‌های دیگر کوبا مثل پینار دل ریو (Pinar del Rio)، منطقه مشهور به تولید سیگار برگ در کوبا، سینفوئگوس (Cienfuegos)  و ترینیداد (Trinidad)  هستند که در سال ۱۹۸۸ در فهرست میراث جهانی یونسکو قرار گرفت. این کشور دارای آب و هوای گرم و شرجی می‌باشد و بهترین زمان برای سفر به آن ماه‌های نوامبر تا مارچ است چرا که دراین ماه‌ها هوا خنک تر و خشک تر بوده و روزها نیز طولانی تر است.

Taxi

مدارک مورد نیاز برای صدور ویزای توریستی کشورکوبا:

  • اصل شناسنامه و کپی از تمام صفحات آن
  • اصل کارت ملی و کپی از آن
  • اصل گذرنامه با اعتبار بیش از شش ماه
  • 2 قطعه عکس 4*3 رنگی
  • سند ملکی به نام شخص یا خانواده درجه یک و کپی از آن
  • بیمه نامه مسافرتی و کپی از آن
  • کپی از ویزای کشورهای معتبر دنیا(در صورت موجود بودن)
  • گواهی اشتغال به کار(ترجمه به انگلیسی)
  • صورت وضعیت بانکی یک ماه آخر(پرینت یا تمکن مالی با مهر بانک مربوطه، حداقل موجودی دویست میلیون ریال، ترجمه انگلیسی)
  • تعهدنامه محضری با این عنوان: اینجانب.... به عنوان گردشگر به کشور کوبا سفر خواهم کرد و در طول مدت اقامت خود هیچ گونه اقدام و فعالیت غیر توریستی انجام نخواهم داد و پس از پایان مهلت ویزا کشور کوبا را ترک خواهم نمود. (اصل این تعهدنامه به زبان فارسی بوده و باید به زبان انگلیسی نیز ترجمه شود.)
  • رزرو بلیط رفت و برگشت به مقصد کوبا
  • رزرو هتل(برای حداقل یک یا دو روز)
  • فرم درخواست ویزا

توجه داشته باشید که:

  • کلیه مدارک ذکرشده باید به صورت کامل توسط شما تهیه گردد و در صورت هرگونه نقص مدارک، به مدت 3 ماه پس از آن نمی‎توانید برای ویزا اقدام نمایید!
  • کلیه ترجمه ها غیررسمی می‌باشد و نیاز به تایید قوه قضائیه و وزارت امور خارجه ندارد، ولی می‌بایست دارای سربرگ مترجم رسمی باشد. گواهی اشتغال به کار می‎تواند مستقیما روی سربرگ شرکت یا شخص صادرشود.
  • جهت ارائه مدارک باید حدود یک ماه قبل از تاریخ سفرتان برای دریافت ویزا اقدام کنید.
  • اعتبار ویزای کوبا دو ماه است و مدت اقامت برای ویزای گردشگری 30 روز و یکبار ورود می‎باشد.

مراحل دریافت ویزای توریستی کوبا:

  1. تماس با هایپرشیا
  2. تکمیل مدارک و پر کردن فرم ویزا
  3. ارسال مدارک به هایپرشیا به یکی از طرق زیر:
    • از طریق پست
    • به صورت حضوری
  4. پرداخت هزینه ویزا(160 دلار) به یکی ازطرق زیر:
    •  پرداخت نقدی به دلار حضوری و یا از طریق پست (توجه داشته باشید که اسکناس‌ها باید سالم و تاریخ چاپ آن حداقل مربوط به سال 2006 باشد.)
    •   واریز معادل ریالی مبلغ ویزا به شماره حساب مندرج در جدول
      نام بانک شماره حساب شماره کارت صاحب حساب
      بانک سامان 835-800-2239152-1 6219-8610-2214-2599 رامتین علیپور صابر

      شماره شباIR03-0560-0835-8000-2239-1520-01

       

  5. انتظار برای دریافت ویزا(4 الی 6 روز کاری)
  6. دریافت مدارک و ویزا از هایپرشیا به یکی از طرق زیر:
    • از طریق پست
    • به صورت حضوری

با توجه به عدم مسئولیت هایپرشیا درخصوص صدور یا عدم صدور روادید توسط سفارت خانه کوبا، بدیهی است در صورت عدم صدور روادید، هزینه پرداختی عودت داده نمی‌شود.

چرا هایپرشیا را برای دریافت ویزا کوبا انتخاب کنیم؟

  • پاسخگویی سریع و حرفه ای توسط کارشناسان های پرشیا
  • ارائه توضیحات کامل، شفاف و صادقانه
  • ارتباط مستقیم با سفارت کوبا و اطلاعات به روز از شرایط صدور ویزا
  • راهنمایی کامل در خصوص تکمیل فرم درخواست ویزا
  • سوابق درخشان در اخذ ویزای تورهای گروهی به کوبا
  • امکان اخذ ویزای تک بدون نیاز به خرید پکیج کامل مسافرتی
  • امکان افزودن رزرو بلیط و هتل به پرونده ویزا بنابر درخواست مسافر
  • عدم نیاز به مراجعه حضوری به سفارت کوبا
  • مشاوره رایگان تلفنی
  • پاسخگویی آنلاین به سوالات از طریق تلگرام و اینستاگرام
کسری یزدان پژوه 1396/05/30

 
فرم ارسال نظرات
  • dawd ahmad mohamad
  • 1396/07/27, 20:55
  • 0 0
  • پاسخ

سلام،
اهل عراق هستم ویزای کوبا میخوام، باید چکار کنم؟

  • هایپرشیا
  • 1396/08/24, 16:08

سلام،
متاسفانه امکان دریافت ویزای کوبا از ایران برای اتباع عراقی وجود ندارد.

تورهای مرتبط

Copyright © 2017 Hipersia. All rights reserved.