تورهای طبیعت گردی هایپرشیا

خانه خدمات ویژه ویزا

تمدید ویزای ایران

اگر مسافر خارجی شما تمایل دارد مدت زمان بیشتری در ایران اقامت داشته باشد و به فکر تمدید ویزای ایران‎اش است، این مطلب می‌تواند برای شما مفید باشد.

 ویزای ایران یکبار ورود است و مسافر می‎تواند به مدت 30 روز در ایران اقامت داشته باشد. گردشگران (توریست‎ها) و افرادی که به منظور انجام امور تجاری، بازرگانی یا اداری به ایران سفر کرده‎اند می‎‌‎توانند شخصا، به همراه پاسپورت و ویزای ایرانشان به پلیس اتباع خارجی مراجعه کنند و نسبت به تمدید ویزایشان اقدام کنند. توجه به این نکته ضروری است که تصمیم نهایی در خصوص تمدید یا عدم تمدید ویزا، طبق نظر  پلیس اتباع خارجه است. برای تمدید ویزا، مهمان شما باید شخصا به پلیس اتباع خارجی مراجعه کند. شما می‎توانید در صورت امکان، مهمانتان را در پروسه تمدید ویزا همراهی کنید و در پر کردن فرم‎ها و واریز وجه ویزا راهنماییش کنید.

  • آیا مسافر شما ویزای توریستی ایران دارد؟

اگر مسافر شما بمنظور توریستی، گردشگری به ایران آمده و ویزای 30 روزه ایران دارد، می‎تواند نسبت به تمدید آن برای 30 روز دیگر اقدام کند. اما اگر مسافر شما ویزای 15 روزه فرودگاهی ایران دارد، ممکن است ویزایش تنها برای 15 روز دیگر تمدید شود.

  • آیا مسافر شما ویزای تجاری ایران دارد؟

اگر مسافر شما برای انجام امور تجاری، بازرگانی یا اداری به ایران آمده و قصد دارد ویزایش را تمدید کند باید به همراه مدارک لازم، شخصا به پلیس اتباع خارجه مراجعه کند. ویزای تجاری (کاری) ایران برای اتباع خارجی با همکاری پلیس اتباع خارجی و وزارت کار و رفاه اجتماعی (دپارتمان اتباع خارجی) قابل تمدید است. درخواست تمدید ویزا برای متقاضی، باید از جانب یک میزبان ایرانی باشد.

پروسه تمدید ویزا را زود آغاز کنید

اگر قصد تمدید ویزا را دارید، بهتر است 1-3 روز باقی مانده به اتمام تاریخ ویزا پروسه تمدید ویزا آغاز شود. ویزای ایران در شهرهای بزرگ ایران مثل تهران، اصفهان، شیراز، مشهد و تبریز قابل تمدید است. دفاتر پلیس اتباع خارجی از روزهای شنبه تا چهارشنبه از ساعت 7:30 صبح تا 2 ظهر باز هستند. این دفاتر معمولا شلوغ هستند بنابراین بهتر است برای اینکه پروسه تمدید ویزا سریع‌تر انجام شود، حتما صبح به این دفاتر مراجعه کنید. در صورت امکان، مهمانتان را در پروسه تمدید ویزا همراهی کنید و در پر کردن فرم‎ها و واریز وجه ویزا راهنماییش کنید.

مدارک مورد نیاز جهت تمدید ویزا

1- دو قطعه عکس 6*4

2- پر کردن فرمهای درخواست تمدید ویزا

3- کپی صفحات پاسپورت و ویزای ایران مسافر

4- تمبر ورودی

5- پرداخت مبلغ تمدید ویزا (350.000 ریال به اضافه تقریبا 50.000 ریال برای خرید پوشه و هزینه فوتوکپی‎ها)

نکته: برای خانم‌ها عکس باید با روسری گرفته شود.

به غیر از موارد ذکر شده، ممکن است از مهمان شما در خصوص دلیلش برای تمدید ویزا نیز سوال شود. در این صورت اگر قصد فرد ایرانگردی است، باید توضیح دهد که قصد دارد چه جاذبه‌هایی را ببیند و اگر مسافر بمنظور تجاری در ایران است، باید دلایل کاری تمدید ویزایش را توضیح دهد. در بعضی از دفاتر پلیس اتباع خارجی دستگاه فوتوکپی موجود است. نکته مهم اینکه هزینه تمدید ویزا باید در بانک ملی پرداخت شود و رسید پرداخت به همراه با مدارک لازم ارائه کردد. اگر پروسه دریافت ویزا زود آغاز شود، ممکن ویزای مهمانتان همان روز تمدید شود. این پروسه معمولا بین 1-4 ساعت طول خواهد کشید. در غیر این صورت تا آماده شدن ویزا، پاسپورت مهمانتان را نزد اداره پلیس اتباع خارجه خواهد ماند.

شرایط ویزای صادر شده

در صورت موافقت پلیس اتباع خارجی ویزای توریستی یا تجاری  مهمان شما تا 30 روز دیگر نیز قابل تمدید خواهد بود. یعنی در مجموع مهمان شما تا 60 روز می‎تواند در ایران اقامت داشته باشد. ویزای ایران ممکن است برای بار دوم نیز تمدید شود. در صورت توافق پلیس اتباع خارجی مهمان شما می‌توانند برای مدت 90 روز نیز در ایران اقامت داشته باشند. لازم به ذکر است که تمدید ویزا تا سقف 90 روز به نسبت سخت‌تر خواهد بود.

آدرس پلیس اتباع خارجی: تهران، خیابان مطهری، نبش خیابان کوه نور

نکته: در صورتی که مهمان شما ویزا 15 روزه فرودگاهی ایران دارد، در صورت توافق، تنها 15 روز دیگر تمدید خواهد شد.

نسخه انگلیسی صفحه تمدید ویزا: Extension of Iran Visas

کسری یزدان پژوه 1396/09/27

 
فرم ارسال نظرات
  • فرهاد إيمان
  • 1397/01/24, 14:07
  • 0 0
  • پاسخ

ببخشيد فرهاد إيمان هستم من ويزه 90 روزه گرفتم ميخواهم كه ويزه خود را براي مدت تمديد كنم نياز به راهنماي شما دارم. سپاس

  • خالد داشن
  • 1397/01/20, 12:43
  • 0 0
  • پاسخ

سلام،
میهمانم تابعیت کشور قطر دارد. ویزای اولیه سه ماهه دارد. برای ادامه کارهایی درمانی نیاز به وقت بیشتری است. آیا این ویزای سه ماهه قابل تمدید می باشد.؟

  • م سروری
  • 1397/01/13, 02:18
  • 0 0
  • پاسخ

سلام
من میخواهم ویزای 60 روزه توریستی خود را توسط شما به مدت یک سال تمدید کنم. آیا شما این کار را کرده می توانید و هزینه اش چقدر است.

  • حافظ / اخلاصی
  • 1397/01/09, 21:07
  • 0 0
  • پاسخ

سلام،
پاسپورتم سیاحتی است و مدت اقامت ۳۰ روزه است تا تاریخ ۹۷/۱/۱۸ وقت دارم میتونم مدت یک ماه دیگه تمدید کنم؟
لطف نموده رهنمایی ام نمایید.

  • بهروز ابراهیمی
  • 1397/01/05, 22:51
  • 0 0
  • پاسخ

سلام خدمت شما اگر کسی ۶ ماه از تاریخ ویزاش که وارد ایران شده گذشته باشد باید چیکار کند؟

  • نصیر احمد کوهستانی
  • 1396/12/11, 03:17
  • 2 0
  • پاسخ

سلام خدمت شما اگر از تاریخ ویزای ما یک ماه گذشته باشد باید چه کار کنیم؟
جگونه به کشور خود برگردیم؟
ممنون

  • شهناز شجاعي
  • 1396/12/08, 02:03
  • 2 1
  • پاسخ

با سلام، شوهر من تبعه انگلستان است. دختر من در دانشگاه لندن رشته هنر ايران (سال اخر) تحصيل ميكند و خيلي دوست دارد براي مدت يك سال در ايران ( با مادر بزرگش) زندگي كند و در مود هنر ايران مطالعه كند. در حال حاضر به ايشان فقط ٣٠ روز ويزا داده مي‎شود. لطفا بفرمايين هيچ راهي براي حل اين مشکل وجود دارد؟
با كمال تشكر

  • فضل الرحمن کریمی
  • 1396/12/08, 01:56
  • 1 0
  • پاسخ

سلام و عرض ادب بر شما مسؤلان،
یک سوال داشتم. اگر از تاریخ گذر نامه یک برج گذشته باشد، وی چی کار کند، چگونه گذر نامه اش را تمدید کند، آیا گذر نامه اش باطل است،
لطفأ معلومات بدهید تشکر

  • نوید علیزاده
  • 1396/11/18, 02:51
  • 1 1
  • پاسخ

ببخشید ویزای من ۹۰ روزه هست میشه تمدیدش کنم؟
باسپاس

  • ارام
  • 1396/11/16, 21:51
  • 2 1
  • پاسخ

آیا اخرین روز وقت ویزا میتوان آن را تمدید کرد؟

  • محمداشرف علیزاده
  • 1396/11/15, 09:10
  • 1 1
  • پاسخ

سلام،
ببخشید ویزای من ۹۰روزه هست میشه تمدیدش کنم؟
باسپاس

  • سیدحسن مدثر
  • 1396/11/13, 17:29
  • 1 0
  • پاسخ

چند روز است که از وقت ویزای پاسپورتم گذشته ولی ناجا همرایم همکاری نکرده. حالا می‎خواهم چندروز در ایران بمانم نمی‎دانم چی کارکنم؟

  • Shafiq wafa
  • 1396/11/05, 13:32
  • 3 0
  • پاسخ

ویزای من ۹۰ روزه هست میشه تمدیدش کرد؟
با سپاس
شفیق وفا از جلال آباد

تورهای مرتبط

Copyright © 2018 Hipersia. All rights reserved.