تورهای طبیعت گردی هایپرشیا

خانه خدمات ویژه ویزا وقت سفارت

وقت سفارت کانادا

به علت بسته بودن سفارت کانادا در ایران و همچنین زمان کم در ثبت آن، تمامی مراحل به صورت آنلاین انجام می‌شود. کافیست که شما مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای کانادا را در اختیار ما قرار دهید.

به علت بسته بودن سفارت کانادا در ایران و همچنین زمان کم در ثبت آن، تمامی مراحل به صورت آنلاین انجام می‌شود. کافیست که شما مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای کانادا را در اختیار ما قرار دهید. بعد از طی یک الی دو هفته از تکمیل مدارک همکاران بخش اجرایی درخواست شما را بررسی می‌کنند و پس از تایید شما، درخواست ویزا برای سفارت کانادا ارسال می‌گردد. در مرحله بعد نامه‌های انگشت نگاری در اختیار شما قرار داده می‌شود و شما برای انگشت نگاری به مدت یک ماه فرصت دارید تا با حضور در محل‌های تعیین شده اقدام نمایید. پروسه انگشت نگاری در دفاتر VFS انجام می‌پذیرد و شما به مصاحبه نیاز نخواهید داشت.

پس از اینکه شما انگشت نگاری را انجام دهید، پرونده شما توسط سفارت بررسی می‌شود. جواب نهایی ممکن است از همان روز انگشت نگاری تا چند ماه بعد اعلام شود. بلافاصله پس از اعلام نتیجه نهایی، نامه سفارت در اختیار شما قرار داده می‌شود. اگر جواب ویزای شما منفی باشد اشکالاتی که به پرونده شما وارد شده است، برای شما توضیح داده خواهد شد.

اگر جواب شما مثبت باشد، شما می توانید پاسپورت خود را برای خدمات پیکاپ ویزای کانادا در اختیار ما قرار دهید. معمولا مدت زمانی که پیکاپ ویزا شما طول می کشد دو هفته می باشد. مدت زمانی که شما فرصت دارید پاسپورت خود را در اختیار سفارت قرار دهید، یک ماه پس از زمان صدور جواب است.
پس از اینکه خیالتان از بابت صدور ویزا آسوده شد، تا زمان پایان اعتبار پاسپورت، در هر زمانی که بخواهید می‌توانید به کانادا سفر کنید. حداکثر زمانی که در هر سفر، می‌توانید در کانادا اقامت داشته‌ باشید، 6 ماه است.

 

مدارک مورد نیاز برای ویزای توریستی کانادا:

  • اصل پاسپورت متقاضی با حداقل شش ماه اعتبار به انضمام کلیه پاسپورت‌های قدیمی که در آن ها ویزا درج شده است
  • یک قطعه عکس جدید  ۳٫۵*۴٫۵ رنگی با زمینه سفید
  • ترجمه شناسنامه
  • ترجمه سند ازدواج در صورت همسفر بودن با همسر (در صورت همراهی فرزندان حتما گواهی اشتغال به تحصیلشان ترجمه شود.)
  • تکمیل فرم اطلاعات فردی و فرم اطلاعات خانوادگی برای هر یک از متقاضیان به صورت جداگانه
  • مدارک مالی، شامل نامه تمکن بانک به زبان انگلیسی و ممهور به مهر امور بین الملل بانک به همراه گردش چهار ماهه حساب که نشان دهنده میزان درآمد ماهیانه متقاضی باشد. در صورتی که گواهی سپرده بلند مدت، گواهی خرید سهام یا اوراق بهادار، سند اتومبیل و اجاره نامه دارید نیز ارائه دهید (مدت اعتبار نامه تمکن مالی و ریزپرینت ۴ ماه اخر یک ماه است.)
  • ترجمه اسناد ملکی

 

مدارک شغلی برای:

 

  • کارمندان: گواهی اشتغال به کار به زبان انگلیسی روی سربرگ شرکت (با ذکر تاریخ شروع به کار، عنوان شغلی و درآمد سالیانه، نام مدیر یا سوپروایزر و مدت زمان موافقت شده با مرخصی)، ترجمه فیش حقوقی دو ماه آخر، ترجمه لیست بیمه دو ماه آخر و ترجمه حکم کارگزینی
  • کارفرمایان: ترجمه “آگهی تاسیس”، “آگهی تغییرات” و آگهی تصمیمات” شرکت در روزنامه رسمی، ترجمه لیست بیمه و فیش حقوقی دو ماه آخر کارمندان، ترجمه آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده، نامه تمکن بانک شرکت و ریزپرینت ۴ ماه آخر به لاتین
  • تجار: ترجمه کارت بازرگانی، گواهی اتاق بازرگانی، ترجمه آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده، ترجمه لیست پرداخت بیمه
  • مهندسان: ترجمه پروانه نظام مهندسی یا جواز ساخت
  • کارخانه داران و صاحبان مشاغل آزاد: ترجمه پروانه بهره برداری، ترجمه جواز کسب، ترجمه آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده و ترجمه لیست پرداخت بیمه
  • بازنشستگان: ترجمه حکم بازنشستگی و ترجمه فیش حقوقی دو ماه آخر بازنشستگی (در صورت افزایش حقوق، ترجمه حکم افزایش حقوق بازنشستگی ارائه شود.)
  • دعوت نامه، شامل مشخصات کامل دعوت کننده و متقاضی، نسبت، دلیل سفر متقاضی، آدرس و تلفن، مدت زمان اقامت و هرگونه موارد مرتبط دیگر (دعوت نامه پس از تنظیم باید به مهر و امضای دفتر (Notary Public) برسد.

 

مدارک فرد دعوت کننده:

 

ارائه کارت شهروندی (Canadian Citizenship Card)، پاسپورت کانادایی، شناسنامه کانادایی (Canadian Birth Certificate) یا کارت اقامت (PR Card) از سوی فرد دعوت کننده الزامی است. همچنین سایر مدارک فرد دعوت کننده شامل گواهی اشتغال به کار، نامه بانک، برگه های مالیاتی (Notice of Assessment) و فرم های T4 یا T1 تاثیر بسیار زیادی روی نتیجه درخواست ویزای فرد دعوت شونده دارند.

 

نکته 1: در صورت نداشتن دعوت نامه، ارائه رزرو هتل و شرح برنامه سفر به همراه رزرو بلیط رفت و برگشت کانادا الزامی است.

نکته 2: ترجمه رضایت نامه محضری برای همراهی فرزندانی که بدون یکی از والدین قصد مسافرت دارند. رضایت نامه باید از سوی کسی باشد که آن ها را همراهی نمی کند.

نکته 3: کلیه مدارک فارسی باید به زبان انگلیسی ترجمه رسمی شوند و ترجیحا به تایید دادگستری برسند.

 


هزینه خدمات تعیین وقت سفارت کانادا
انواع خدمات هزینه خدمات
ثبت نام ویزای توریستی تضمینی افراد 1 تا 4 سال 800 دلار آمریکا
ثبت نام ویزای توریستی تضمینی افراد 4 تا 14 سال 1200 دلار آمریکا  
ثبت نام ویزای توریستی تضمینی افراد بزرگسال 1600 دلار آمریکا
ثبت نام ویزای توریستی نرمال 420 دلار کانادا

 

 

کسری یزدان پژوه 1396/05/30

 
فرم ارسال نظرات

تورهای مرتبط

Copyright © 2018 Hipersia. All rights reserved.