تورهای طبیعت گردی هایپرشیا

خانه خدمات ویژه ویزا ویزای کشورهای خارجی

ویزای اتریش

شنگن محدوده‌ای گسترده در قاره اروپاست که دارای قوانین و مقررات یکپارچه در راستای فعالیت‌های مرزی و مسافرتی است. کشورهایی که خارج از این پیمان هستند، برای سفر و اقامت به این مناطق نیازمند دریافت ویزای شنگن می‌باشند.

 

ویزای شنگن

با در دست داشتن ویزای شنگن می‌توانید به بخش گسترده‌ای از اروپا که شامل 26 کشور (به جز بریتانیا، رومانی، کرواسی، قبرس و ایرلند) می‌شود، سفر کنید. از بین این کشورها ایسلند، لیختن اشتاین، نروژ و سوئیس عضو منطقه تجاری آزاد اروپا می‌باشند. بنابراین شما می‌توانید با در دست داشتن ویزای شنگن، وارد حوزه شنگن شوید و مطابق تاریخ اعتبار ویزا و قوانین موجود در کل محدوده شنگن سفر نمایید. ورود مسافر باید به کشور صادر کننده ویزا باشد و بیشترین مدت اقامت وی نیز در آن کشور است.

 

حداقل شرایط متقاضی برای دریافت ویزای شنگن، داشتن شغل و مدارک مربوط به آن، داشتن حساب بانکی با موجودی کافی برای سفر به اروپا می‌باشد.

 

نکات مهم:

  • مدارک متقاضی ویزا باید ترجمه شده به زبان آلمانی باشد.
  • همراه داشتن مبلغ ۶۰ یورو در روز مصاحبه الزامی می‌باشد.
  • ارائه گواهی تمکن مالی
  • به ازای هرنفر، مبلغ 50 میلیون تومان ضمانت بانکی پس از صدور ویزا دریافت می‌شود.
  • حداقل یک سوم مدت زمان اقامت مسافر در اروپا باید در کشور اتریش باشد و به ازای آن هتل رزرو نماید.
  • در صورت عدم صدور ویزا مبلغ ۱۰۰ یورو از هزینه ی دریافت شده کسر شده و الباقی مسترد می گردد.

 

مدارک مورد نیاز:

 

  • متقاضی باید فرم درخواست را به صورت کامل و خوانا به زبان آلمانی تکمیل کرده باشد.
  • دو قطعه عکس رنگی  3.5*4.5 سانتی متر (که قدیمی‎تر از 6 ماه نباشد)
  • گذرنامه معتبر، حداقل 3 ماه بیش از اعتبار ویزای درخواست شده دارای اعتبار بوده، حداقل دارای دو صفحه آزاد و از تاریخ صدور آن بیش از 10 سال نگذشته باشد.
  • کپی از گذرنامه متقاضی
  • داشتن مدارکی دال بر شاغل بودن متقاضی به همراه اصل گواهی درآمد (در صورت موجود بودن) و همراه داشتن ترجمه آن به زبان آلمانی
  • بیمه نامه مسافرتی (با پوشش حداقل 300000 یورو و تقبل بازگشت برای کل مدت زمان اقامت)
  • رزرو هتل با امضا که توسط یک آژانس مسافرتی سفرهای ورودی اتریشی و یا مستقیما توسط خود هتل تأیید شده باشد.
  • بلیط سفر (رزرو بلیط رفت و برگشت پرواز). توضیح: معمولا ارائه بلیط خریداری شده، الزامی نمی باشد!
  • مدارکی دال بر داشتن منابع مالی کافی (برای مثال صورت وضعیت حساب‌های بانکی، تأییدیه بانکی و غیره).
  • ارائه مدارکی مبنی برداشتن وجه نقد در تصمیم گیری لحاظ نخواهد شد.
  • در صورتی که متقاضی در خصوص مورد 9 مدارک کافی ارائه ننماید و سفر توسط آژانس مسافرتی ایرانی برنامه ریزی شود، ارائه دعوت نامه (تعهد نامه) الکترونیکی توسط آژانس مسافرتی اتریشی الزامی است.
  • مسافرانی که به سن قانونی نرسیده‌اند و به تنهایی قصد سفردارند باید رضایت نامه محضری والدین یا ولی قانونی و یا حکم دادگاه به همراه ترجمه آن به زبان آلمانی ارائه دهند.
  • هزینه رسیدگی به درخواست ویزا مبلغ 60 یورو است که برای کودکان 6 الی 12 سال 35 یورو و کودکان زیر 6 سال رایگان است.
  • هزینه رسیدگی به درخواست ویزا می‌بایست به یورو پرداخت شود. لازم به ذکر است که وجه پرداخت شده در صورت رد شدن درخواست، برگردانده نخواهد شد.
  • کلیه مدارک باید به آلمانی ترجمه شوند.

 

مصاحبه با سفارت:

 

کلیه افراد متقاضی دریافت ویزای شنگن (حتی فرزندان زیر ۱۲ سال) نیز باید در روز مصاحبه حضور داشته باشند و همچنین مطابق با آنچه در بالا ذکر شد، همراه داشتن مبلغ 60 یورو برای هر متقاضی بزرگسال، مبلغ ۳۵ یورو برای افراد بین ۶ تا ۱۲ سال الزامیست و برای افراد زیر ۶ سال رایگان می‌باشد.

 متقاضیان باید سی دقیقه قبل از زمان اعلام شده برای مصاحبه جلوی درب سفارت بوده و حضور خود را اعلام نمایند. براساس نوبتی که سفارت در لیست خود تعیین کرده‌است، متقاضیان را صدا خواهند زد و می‌توانید وارد سفارت شوید. از صحبت با تلفن همراه و یا کار با سایر وسایل الکترونیکی از قبیل لپ تاپ داخل سفارت اجتناب فرمایید و یا حین ورود خاموش نمایید.

توجه داشته باشید که به منظور شناخت از هدف سفر شما و دیگر اشخاص مورد مصاحبه باید نسبت به مطالب زیر آکاهی کامل داشته باشید:

  • تاریخ دقیق شروع و اتمام سفر (میلادی)
  • شهرهای محل اقامت و تعداد روزهای اقامت در هر شهر
  • نام هتل‌های رزرو شده در شهرهای محل اقامت
  • آگاهی نسبت به هزینه‌های اقامتی و مسافرتی (مبلغ هتل / پرواز / هزینه‌های روزانه) و یا آگاهی دقیق نسبت به هزینه‌های موجود در پکیج تور (شامل هزینه ارزی / ریالی می‌باشد.)
  • اطمینان خاطر از رزرو قطعی هتل‌های محل اقامت و پرداخت هزینه‌های مربوطه در قالب پکیج تور به آژانس
  • مهمترین سوالی که از شما در روز مصاحبه پرسیده می‌شود علت انتخاب اتریش به عنوان مقصد اصلی سفر خود به عنوان یک گردشگر است. اصلی ترین منابع اطلاعاتی در خصوص این کشور می‌تواند مطالعه مجلات و کتابچه‌های مربوط به اتریش، تجربه‌ای که دوستان و آشنایان از سفر به اتریش داشته‌اند و جستوجوی اینترنتی در مورد جاذبه‌های آن باشد.

 

 

کسری یزدان پژوه 1396/05/30

 
فرم ارسال نظرات

تورهای مرتبط

Copyright © 2018 Hipersia. All rights reserved.