تورهای طبیعت گردی هایپرشیا

خانه خدمات ویژه ویزا وقت سفارت

وقت سفارت فرانسه

برای اطلاع از چگونگی دریافت وقت سفارت فرانسه در تهران، روند مراجعه به سفارت و همچنین مدارک مورد نیاز برای اخذ وقت سفارت، با کارشناسان هایپرشیا در تماس باشید.

برای مشاهده مراحل اخذ ویزای فرانسه روی لینک زیر کلیک کنید.

ویزای فرانسه

 

دریافت وقت سفارت فرانسه:

جهت سفر به کشور فرانسه و دریافت ویزای این کشور نیاز به دریافت وقت ملاقات جهت ارائه مدارک به مسئولین ذیصلاح و بررسی مدارک شما توسط ایشان می‌باشد. همکاران ما در هایپرشیا اقدامات لازم جهت دریافت وقت سفارت را برای شما انجام و شما را برای دریافت ویزای این کشور راهنمایی خواهند کرد.

ابتدا لازم است، دلیل سفر خود را جهت تعیین نوع ویزای مناسب برای سفرتان به کارشناسان ما اعلام کنید تا مراحل بعدی جهت دریافت وقت سفارت شما انجام شود.

 

مدارک لازم جهت دریافت وقت سفارت فرانسه:

 

  • تکمیل اطلاعات سفر شامل:

 

  1. محل ارسال درخواست (بطور مثال کشور ایران)
  2. نوع ویزا (اقامت کوتاه (کمتر از 90 روز)، اقامت بلند مدت (بیشتر از 90 روز)، ترانزیت فرودگاهی)
  3. مدت سفر (25 روز)
  4. مقصد اصلی سفر
  5. محل دریافت مدارک (کشور ایران)
  6. نوع پاسپورت (پاسپورت معمولی، پاسپورت دیپلماتیک، سرویس پاسپورت یا سیمنز بوک)
  7. برنامه سفر (تحصیلی، توریستی، درمانی، تجاری، دیدار خانواده یا دیدار رسمی)
  8. هدف اصلی سفر (با توجه به برنامه سفر انتخاب می شود)
  9. سن
  10. مشخص کردن همسر یکی از اتباع فرانسه و یا اعضای خانواده یکی از شهروندان اروپا یا موارد مشابه

 

  • تکمیل فرم درخواست ویزا همراه با تاریخ و امضا
  • عکس پرسنلی
  • در صورتی که تبعه کشوری که در آن اقامت دارید نیستید، دلیل قانونی اقامت خود در آن کشور را توضیح دهید (ارائه مجوز اقامت).
  • پاسپورت (حداقل 3 ماه از تاریخ شروع سفر اعتبار داشته باشد).
  • شناسنامه همراه با ترجمه آن که به تأیید سفارت رسیده باشد.
  • رزرو بلیط رفت و برگشت
  • تأییدیه رزرواسیون سفر سازمان یافته یا مدارک دیگر نشان دهنده برنامه سفر.
  • بیمه نامه برای کل مدت روادید درخواستی با ذکر منطقه جغرافیایی تحت پوشش.
  • رزرو هتل یا دعوتنامه برای کل مدت سفر.
  • اسناد مثبته مالی (پرینت بانکی، حساب پس‌انداز، فیش حقوق، کارت حرفه‌ای، جواز، ثبت شرکت، رسید مالیاتی، فیش بازنشستگی، سند دریافت درآمد از مستغلات یا سود بانکی)
  • گواهی حرفه ای (برای حقوق بگیران گواهی مرخصی کارفرما) یا شغلی (غیر حقوق بگیر)
  • پرداخت هزینه ویزا (60 یورو)

 

توجه کنید که:

پروسه دریافت وقت سفارت و ویزای فرانسه معمولا بین 1 تا 4 ماه بطول خواهد انجامید.
پس از دریافت وقت ملاقات همکاران ما اطلاعات و راهنمایی‌های لازم جهت ارائه مدارک به واحد کنسولی را به شما ارائه خواهند داد و در تمام طول مسیر همراه شما خواهند بود.

کسری یزدان پژوه 1396/05/30

 
فرم ارسال نظرات

تورهای مرتبط

Copyright © 2018 Hipersia. All rights reserved.