تورهای طبیعت گردی هایپرشیا

خانه خدمات ویژه ویزا ویزای کشورهای خارجی

ویزای هلند

شنگن محدوده‌ای گسترده در قاره اروپاست که دارای قوانین و مقررات یکپارچه در راستای فعالیت‌های مرزی و مسافرتی است. کشورهایی که خارج از این پیمان هستند، برای سفر و اقامت به این مناطق نیازمند دریافت ویزای شنگن می‌باشند.

وقت سفارت هلند

ویزای شنگن

با در دست داشتن ویزای شنگن می‌توانید به بخش گسترده‌ای از اروپا که شامل 26 کشور (به جز بریتانیا، رومانی، کرواسی، قبرس و ایرلند) می‌شود، سفر کنید. از بین این کشورها ایسلند، لیختن اشتاین، نروژ و سوئیس عضو منطقه تجاری آزاد اروپا می‌باشند. بنابراین شما می‌توانید با در دست داشتن ویزای شنگن، وارد حوزه شنگن شوید و مطابق تاریخ اعتبار ویزا و قوانین موجود در کل محدوده شنگن سفر نمایید. ورود مسافر باید به کشور صادر کننده ویزا باشد و بیشترین مدت اقامت وی نیز در آن کشور است.

حداقل شرایط متقاضی برای دریافت ویزای شنگن، داشتن شغل و مدارک مربوط به آن، داشتن حساب بانکی با موجودی کافی برای سفر به اروپا می‌باشد.

 

نکات مهم:

  • مدارک متقاضی ویزا باید ترجمه شده به زبان انگلیسی باشد.
  • همراه داشتن مبلغ ۶۰ یورو در روز مصاحبه الزامی می‌باشد.
  • به ازای هرنفر، مبلغ 50 میلیون تومان ضمانت بانکی پس از صدور ویزا دریافت می‌شود.
  • حداقل یک سوم مدت زمان اقامت مسافر در اروپا باید در کشور هلند باشد و به ازای آن هتل رزرو نماید.
  • در صورت عدم صدور ویزا مبلغ 500،000 تومان از هزینه‌ی دریافت شده کسر و الباقی مسترد می گردد.

 

مدارک لازم:

  •  ترجمه رسمی انگلیسی تمامی مدارک فارسی باید همراه باشد.
  •  اصل گذرنامه با 6 ماه اعتبار ار تاریخ حرکت تور(امضا شده).
  • فتوکپی از صفحات 1-9 (گذرنامه های قبلی) یا 5-1 (گذرنامه های جدید) و ویزاهای 3 سال گذشته به علاوه یکسری کپی از صحفه مشخصات و اعتباری برای بخش فروش.
  • اصل فرم ویزا با امضاء توسط مسافر.
  • ارائه گواهی تمکن مالی
  • برای افراد همراه (همسر و فرزندان) باید فرم ویزای جداگانه با امضاء فرستاده شود.
  • تکمیل فرم مشخصات فردی (به طور کامل).
  • دو قطعه عکس 3.5*4 رنگی زمینه سفید از رو به رو که کمتر از شش ماه پیش گرفته شده باشد.
  • ترجمه انگلیسی فتوکپی شناسنامه، صفحه 1-2.
  • ترجمه انگلیسی روزنامه رسمی، گواهی اشتغال به کار، پروانه کسب اتحادیه، گواهی اشتغال به تحصیل، گواهی بازنشستگی،...
  • در گواهی اشتغال به کار و گواهی اشتغال به تحصیل حتما باید نام مسافر و تاریخ مرخصی مطابق با تاریخ تور ذکر شده باشد.
  • کسانی که فقط گواهی شغلی ارائه می دهند لیست 6 ماهه گذشته بیمه با مهر و امضاء الزامی است.
  • برای افراد محصل، گواهی اشتغال به تحصیل الزامی است.
  • برای افراد بازنشسته، حکم بازنشستگی یا کارت بازنشستگی و یا آخرین فیش حقوقی الزامی است.
  • گواهی مدت مرخصی
  • پرینت انگلیسی حساب جاری 3 ماه اخیر با گردش کار بالا با مهر و امضاء(توسط بانک).
  • ترجمه انگلیسی سند مالکیت به نام  مسافر (تمام صفحات).
  • برنامه سفر و رزرو هتل به همراه کپی
  • بیمه نامه مسافرتی با حداقل سقف پوشش 30000 یورو
کسری یزدان پژوه 1396/05/30

 
فرم ارسال نظرات

تورهای مرتبط

Copyright © 2018 Hipersia. All rights reserved.