تورهای طبیعت گردی هایپرشیا

خانه خدمات ویژه ویزا ویزای ورودی ایران

دریافت ویزای توریستی ایران برای اتباع خارجی

اگر می‎خواهید برای دوستان خارجی‎تان ویزای ایران بگیرید، کار شما ساده است. مدارک لازم را برای ما بفرستید و خیالتون راحت باشه که در سریعترین زمان و مطمئن‎ترین راه درخواست شما انجام می‎شود. لازم به ذکر است که فرم‎ درخواست ویزا ایران، ثبت نام ویزای ایران و تمامی پروسه دریافت ویزا، الکترونیکی و آنلاین است. 

 ویزای ایران  

مدارک و فرم‎های لازم جهت اخذ ویزا ایران: 


مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای توریستی ایران در صورتی که ملیت مهمان شما جزء موارد خاص نباشد شامل 5 مورد زیر است:

 

مراحل اخذ ویزای ایران (ویزای توریستی ایران):

 

  1. برای مشاوره با ما تماس بگیرید (برای مشخص کردن لزوم دریافت ویزا، محل اخذ ویزا ایران در فرودگاه و یا کنسولگری‎های ایران)

  2. فرم مشخصات میزبان را تکمیل و ارسال کنید (برای دریافت فرم مشخصات میزبان اینجا را کلیک کنید.)

  3. فرم مربوط به اطلاعات مهمان متقاضی ویزا را نیز تکمیل نمایید. (برای مشاهده فرم مشخصات مهمان اینجا کلیک کنید.)

  4. مدارک لازم برای درخواست ویزا را به هایپرشیا ارسال نمایید. شما می‎توانید از طریق واتس آپ، تلگرام و یا ایمیل مدارک را ارسال نمایید. (شماره واتس آپ و تلگرام: 09033264362 / ایمیل Visa@hipersia.com)

  5. پس از تایید درخواست شما توسط هایپرشیا وجه درخواست ویزا (112000 تومان) را به حساب‌ اعلام شده در ادامه واریز فرمایید.

 

نام بانک شماره حساب شماره کارت صاحب حساب
بانک سامان 835-800-2239152-1 6219-8610-2214-2599 رامتین علیپور صابر
 شماره شباIR03-0560-0835-8000-2239-1520-01 

 

در این مرحله، در واقع یک دعوتنامه از طرف هایپرشیا برای مهمان شما صادر و به وزارت امور خارجه ایران اعلام می‌گردد. در صورت موافقت وزارت امور خارجه با صدور ویزا، «کد تاییدیه ویزا» به هایپرشیا اعلام می‌گردد. هایپرشیا پس از دریافت این کد، آن را به اطلاع شما خواهد رساند. 

  1. منتظر اعلام «کد دریافت ویزا» از جانب هایپرشیا باشید. (2 تا ۱۰ روز کاری)

  2. میهمان شما بایستی با در دست داشتن «کد تاییدیه ویزا» به سفارت یا کنسولگری اعلام شده مراجعه و ویزای خود را دریافت نماید. اعتبار این تاییدیه به قرار زیر است:

    • حداکثر ظرف مدت ۱ ماه برای دریافت ویزا از سفارتخانه‎های ایران. 
    • حداکثر 3 ماه در صورتی که محل اخذ ذکر شده برای ویزا ایران فرودگاه باشد، این تاییدیه 3 ماه اعتبار خواهد داشت.

 

نمونه ویزا ایران

 

دیاگرام مراحل دریافت ویزای ایران

 دیاگرام مراحل دریافت ویزای ایران

 

با توجه به عدم مسئولیت هایپرشیا در صدور یا عدم صدور روادید توسط وزارت امور خارجه، بدیهی است در صورت عدم صدور روادید توسط وزارت امور خارجه، هزینه پرداختی عودت نمی‌گردد. دولت جمهوری اسلامی ایران در صدور یا عدم صدور روادید اتباع خارجی مختار است. 

 

چرا هایپرشیا را برای انجام درخواست‎های ویزای ایران انتخاب کنیم؟

شرایط ویزای صادر شده:

 

  • ویزای ایران ۳ ماه اعتبار دارد و مسافرین می‌توانند ۳۰ روز در کشور ایران اقامت داشته باشند. البته در صورت موافقت وزارت امورخارجه جمهوری اسلامی ایران این مدت تا ۶۰ روز هم قابل افزایش است. شکل و اطلاعات درج شده بر روی ویزای ایران صادره در تصویر آورده شده است.  در حال حاضر وزارت امور خارجه برای تسهیل ورود مهمانان خارجی به ایران ویزا را به صورت کاغذی به متقاضیان ارائه می‎کند، نمونه این ویزای ایران در ادامه قابل رؤیت است. این نوع ویزا ایران در فرودگاه نیز ارائه خواهد شد.

    نمونه ویزا ایران

    نمونه ویزای ایران به صورت برچسب:

 نمونه ویزای ایران
نمونه ویزای ایران به صورت برچسب
(1. مهر ورود، 2. مهر خروج، 3. نام، 4. نام همراهان 5. تعداد دفعات ورود 6. مدت اقامت، 7. نوع روادید، 8. تاریخ شروع اعتبار، 9. تاریخ انقضا)

 

 

شرایط اتباع کشورهای مختلف:

 

  •  برای اطلاع بیشتر از شرایط و قوانین اتباع کشورهای مختلف برای دریافت ویزای ایران، لینک زیر را بخوانید. 

اینجا را کلیک کنید

 

 

سایر ویزاهای ایران:

 

شما می‌توانید اطلاعات سایر ویزاهای ایران را در وب‌سایت هایپرشیا دنبال کنید:

+ برای دریافت اطلاعات ویزا توریستی ایران به زبان انگلیسی، وب‎سایت انگلیسی هایپرشیا را دنبال کنید. آدرس صفحه ویزا ایران به زبان انگلیسی را به مهمان خود ارائه دهید تا از چگونگی دریافت این ویزا مطلع شوند.

ورژن انگلیسی این صفحه

  

 

 

تمدید ویزای ایران:

 

اگر مسافر خارجی شما تمایل دارد مدت زمان بیشتری در ایران اقامت داشته باشد و به فکر تمدید ویزای ایران است، اینجا (تمدید ویزای ایران) کلیک کنید و اطلاعات کسب کنید.

 

چگونگی دریافت ویزا ایران برای اتباع افغانستان

 

 


 

سوالات متداول

 

 

 

محسن فاتحی 1397/01/10

 

اختصاصی: تهیه شده توسط واحد تولید محتوا در شرکت هایپرشیا
انتشار مطالب فوق تنها با ذکر مرجع به همراه لینک وب سایت هایپرشیا مجاز می‌باشد.
لطفا به حقوق هم احترام بگذاریم.

برچسب‌ها: ویزا ایران
فرم ارسال نظرات
  • جمیله فربه
  • 1397/12/02, 12:40
  • 14 5
  • پاسخ

باسلام و خسته نباشید خدمت شما بزرگواران میخواستم بابت زحمتی که برای گرفتن اجازه ورود دخترم کشیدید ازتون تشکر کنم بهترین عیدی که امسال تونستم بگیرم خبر خوش شما بود بازم ممنونم ازتون انشالله همیشه دلتون شاد باشه.

  • هایپرشیا
  • 1397/12/05, 14:04

سرکار خانم فربه،
سلام
اینکه تونستیم به شما و خانواده عزیزتان کمک کنیم باعث افتخار و خوشحالی مونه، امیدوارم همیشه شاد و سلامت باشید.

  • Karim mojtabavi
  • 1397/11/30, 16:12
  • 13 2
  • پاسخ

سلام. مهمانان من یک زوج اسپانیایی- فرانسوی تبار هستند که در قطر ساکن اند. احتمالا اواسط تابستان به ایران میان. به نظر شما برای انجام کار های دعوت نامه و ویزا برای اونا، از کی باید اقدام کنم؟

  • هایپرشیا
  • 1397/12/01, 12:37

با سلام،
در صورتی که مدارک مربوط به درخواست ویزا را تکمیل کرده اید می توانید برای همکاران ما در بخش ویزا ارسال کنید، ما مدارک را آرشیو می کنیم و با توجه به تاریخ سفر در زمان مناسب نسبت به انجام عملیات درخواست ویزا اقدام خواهیم کرد.
بهتر است بین 3 تا 1 ماه مانده به تاریخ سفر مدارک را در اختیار همکاران ما بگذارید.

  • مرصاد مصیبی
  • 1397/11/20, 05:47
  • 8 0
  • پاسخ

سلام
مهمانی داریم از اسپانیا، نمیخوام زیاد تو فرودگاه برای ویزا معطل بشن. آیا ارسال دعوتنامه میزبانی، صدور ویزای فرودگاهی رو سریع تر میکنه؟

  • هایپرشیا
  • 1397/11/28, 16:25

سلام،
قطعا اگر پیش از سفر ایشان نسبت به درخواست ویزا اقدامات لازم را انجام دهید معطلی ایشان در فرودگاه به طور محسوسی کاهش خواهد یافت، زیرا در این صورت دیگر نیازی به ارائه و تکمیل مدارک ندارند و صرفا باید منتظر بمانند تا نوبتشان بشود.

  • محمد عارف سروری
  • 1397/11/16, 10:29
  • 5 2
  • پاسخ

سلام میخواستم درخواست کنم برای ویزای ایران با تشکر.

  • هایپرشیا
  • 1397/11/18, 11:50

جناب آقای سرور سلام، همکاران ما در بخش ویزای ایران می‌‎توانند به شما برای دریافت ویزا کمک کنند. برای دریافت اطلاعات کامل لطفا با همکاران ما تماس بگیرین.

سلام متشکر از سایت خوب تان میخواهم بپرسم که پاسپورت افغانی که ویزه پا کستان را داشته باشد اگر به ویزه جمهوری اسلامی ایران مراجعه کند مشکلی دارد یانه؟
متشکرم

  • هایپرشیا
  • 1397/10/09, 12:24

سلام،
خیر مشکلی برای دریافت ویزای شما وجود ندارد، برای انجام درخواست ویزا به نزدیکترین واحد کنسولی ایران در محل اقامت خود مراجعه نمایید.

  • MOHAMMAD ROSHAN NAIMI
  • 1397/10/05, 19:39
  • 18 4
  • پاسخ

سلام، درخواست ویزای جمهوری اسلامی ایران را دارم، لطفا مرا را راهنمایی بفرمایید.

  • هایپرشیا
  • 1397/10/09, 12:27

سلام،
برای اینکه بتوانیم شما را بهتر راهنمایی کنیم باید تابعیت خود را به ما اعلام کنید. اگر از اتباع محترم کشور افغانستان هستید برای دریافت ویزا به نزدیکترین واحد کنسولی ایران در محل اقامت خود مراجعه نمایید. اطلاعات بیشتر در این رابطه را می توانید در این صفحه پیدا کنید: http://hipersia.com/news.cfm?id=811

  • هایپرشیا
  • 1397/10/18, 09:48

سلام،
جهت کسب اطلاعات بیشتر با همکاران ما تماس حاصل فرمایید.

  • محمودی
  • 1397/09/06, 13:35
  • 16 2
  • پاسخ

سلام و ممنون از سایت خوبتون. ببخشید من دوستی دارم که اروپا زندگی میکنه و قصد داره برای دیدن من به ایران بیاد ولی شنیده اگر مهر ویزای ایران درپاسپورتش بخوره دیگه برای رفتن به آمریکا به مشکل بر میخوره. میخواستم ببینم این موضوع صحت داره؟ و اگر صحت داره راهی براش وجود نداره؟ مثلا ایشون میتونه با ویزای زیارتی بیاد؟ میشه در این مورد راهنماییم کنید؟ ازتون ممنون میشم.

  • هایپرشیا
  • 1397/09/22, 11:31

سلام، طبق اطلاعیه وزارت امورخارجه، برای رفاه حال مسافران که قصد سفر به ایران را دارند، در صورتی که ویزا را در فرودگاه امام دریافت کنند لیبل داخل پاسپورت دریافت نمیشود.

  • احمدی
  • 1397/09/06, 13:21
  • 11 5
  • پاسخ

سلام، وقت بخیر ببخشید من قصد ازدواج با مردی رو دارم که اصالتا پاکستانی و مقیم فرانسه است و قصد داره برای ثبت ازدواجمون به ایران بیاد. میخواستم ببینم ایشون چطور میتونه به ایران بیاد؟ با چه نوع ویزایی میتونه بیاد ایران؟ و لازمه که من براش دعوتنامه بفرستم یا خیر؟ضمن این که ایشون دو تا پاسپورت داره. یکی پاس فرانسوی و دیگری پاس پاکستانی. ایشون باید با کدوم پاسش بیاد ایران که راحتتر ویزا بگیره؟ خیلی ممنون میشم از کمکتون.

  • هایپرشیا
  • 1397/09/22, 11:37

سرکار خانم احمدی سلام، مهمان شما میتواند با هر کدام از پاسپورتهای خود با ویزا توریستی به ایران سفر داشته باشند. در صورتی که با پاسپورت پاکستانی اقدام به دریافت ویزا کنند امکان دریافت ویزای فرودگاهی برای ایشان نیست. اما اگر از پاسپورت فرانسوی استفاده نمایند، در فرودگاه هم می‎توانند ویزای خود را دریافت کنند.

  • مرادی
  • 1397/08/27, 19:54
  • 10 0
  • پاسخ

وقت به خیر،
توریست بنگلادشی میخواد به ایران بیاد برای گردش. هزینه گرفتن ویزا رو چطوری باید پرداخت کنه. چون فکر میکنه یکی از ایران باید پرداخت کنه و چون توریست ساده هست به نظر من عجیب اومد.

  • هایپرشیا
  • 1397/09/22, 11:40

جناب آقای مرادی سلام، اتباع بنگلادش تنها در صورتی می‎توانند از طریق آژانس اقدام به دریافت ویزا نمایند که کارت اقامت و یا پاسپورت کشور دیگری غیر از کشور بنگلادش را داشته باشند. در غیر این صورت باید شخصا نسبت به درخواست خود از طریق یکی از کنسولگری‎های ایران اقدام نمایند.

  • هایپرشیا
  • 1397/09/22, 11:43

جناب آقای مرادی سلام، با توجه به این موضوع که اتباع بنگلادش باید شخصا نسبت به ثبت درخواست ویزای ایران، از طریق یکی از کنسوگریهای ایران اقدام نمایند، هزینه باید از طریق خود مهمان پرداخت شود.

  • رحیمی
  • 1397/08/23, 16:35
  • 10 1
  • پاسخ

با سلام و ممنون بابت مطالب مفید سایت.چندسوال داشتم: اینکه فردی که پاسپورت کانادایی داره و موقتا ساکن آمریکا هست میتونه بدون ویزا از آمریکا به کیش بیاد یا باز هم باید در قالب تور بیاد؟ و اینکه برای ارسال دعوت نامه توریستی برای ایشون از نظر وزارت خارجه مانعی نداره که یک دختر خانم مجرد برای یک پسر مجرد دعوت نامه ارسال کنه؟
ممنون

  • هایپرشیا
  • 1397/08/28, 16:13

با سلام،
اتباع تمام کشور ها می توانند بدون داشتن ویزا به مناطق آزاد سفر کنند و نیازی به دریافت ویزا ندارند.
در رابطه با سوال دوم در این خصوص حساسیتی وجود ندارد.

  • farzin shahriari
  • 1397/08/10, 14:48
  • 9 1
  • پاسخ

وقت بخیر
در مورد ویرای ایران برای اتباع خارجی سوال داشتم
میخواستم برای چند نفر از دوستانم دعوتنامه بفرستم. سوال اول اینکه بزای چند نفر امکان ارسال دعوتنامه هست؟
سوال دوم چه مدارکی مورد نیاز هست؟ و سوال سوم هزینه و زمان صدور دعوتنامه چند روز است؟
اگر امکان داشته باشه می خواستم امروز برای دوستانم ‌اقدام کنم

  • هایپرشیا
  • 1397/08/28, 16:10

با سلام،
در رابطه با سوال اول جنابعالی، هیچ محدودیتی در این رابطه وجود ندارد و شما می توانید همزمان میزبان چند نفر برای دریافت ویزای ایران شوید.
مدارک مورد نیاز در مطالب بالای این صفحه ذکر شده است، اطلاعات میزبان، اطلاعات مهمان، عکس پاسپورت مهمان و عکس پرسنلی مدارک مورد نیاز انجام درخواست ویزای توریستی ایران می باشد.
هزینه درخواست این ویزا برای هر نفر مبلغ 87000 تومان و مدت زمان دریافت کد رفرنس از وزارتخارجه بین 2 تا 10 روز کاری پس از ثبت درخواست می باشد.
برای انجام درخواست ویزا با همکاران ما در بخش ویزای ایران تماس حاصل نمایید.

  • محمد حیدری
  • 1397/07/30, 23:26
  • 15 5
  • پاسخ

باسلام،
دوست من هلندی است، ویزا جهانگردی می‏‎خواهد. آیا میتواند ویزاش رو در فردگاه امام خمینی بگیرد؟ چه مدارکی لازم داره برای ویزا یک هفته؟ و قیمت ویزا چند است؟ خودش بیمه (درمانی اجتماعی) داره. آیا باید دوباره بیمه بشود . اگر خودش لازم نداره. باید پول بیمه بدهد یا خیر؟
ممنون شما محمد

  • هایپرشیا
  • 1397/08/13, 15:53

جناب حیدری،
سلام
بله امکان دریافت ویزای فرودگاهی برای اتباع کشور هلند در فرودگاه های بین المللی ایران وجود دارد و هزینه ای که ایشان باید به دولت ایران بپردازند مبلغ 75 یورو می باشد. همچنین تمام مسافرینی که قصد ورود به کشور ایران را دارند باید بیمه مسافرتی داشته باشند.
در صورت تمایل همکاران ما در بخش ویزای ایران می توانند شما را جهت دریافت ویزای فرودگاهی ایران و بیمه مسافرتی مسافران خارجی راهنمایی کنند.

  • گلنار گنج طوماری
  • 1397/07/10, 10:57
  • 12 7
  • پاسخ

سلام،
همسر المانی من که تا بحال ۲۰ بار به ایران اومده، برای یک هفته میخواد به ایران بیاد، ولی وقت برای مراجعه به کنسولگری ایران در فرانکفورت خیلی کوتاه است. ایا میتونند ویزای فرودگاهی از فرودگاه امام بگیرند؟ ممنون از پاسخ

  • هایپرشیا
  • 1397/07/12, 12:10

سرکار خانم گنج طوماری سلام،
بله اتباع کشور آلمان امکان دریافت ویزای فرودگاهی را دارند.
در صورت تمایل همکاران ما در بخش ویزای ایران می‎توانند به شما برای دریافت ویزای ایران کمک نمایند.

  • Farzaneh
  • 1397/07/02, 17:20
  • 12 4
  • پاسخ

سلام،
من یک دوست آلمانی دارم که می خواد به ایران سفر کنه. اما این خبر را شنیده که در صورت ورود به ایران بايد برای آمریکا ویزا بگیره. آیا این صحت داره؟
لطفا راه حل ارائه بدین

  • هایپرشیا
  • 1397/07/12, 12:14

سلام،
ایران برای از میان برداشتن این مانع، امکانی فرآهم کرده است که نیازی به الصاق ویزا و خوردن مهر ورود و خروج در پاسپورت مهمانان نیست.

  • امیر کلانتری
  • 1397/06/29, 17:29
  • 9 3
  • پاسخ

سلام،
من یه نفر رو می‌خوام دعوت کنم ایران از تایلند می‌خوام با این خانم ازدواج کنم شرایط این که ایشون رو دعوت کنم چیه و چطوری میتونم ازدواج رو ثبت کنم که ویزای تایلند رو از طریق ازدواج داخل ایران بگیرم؟
ممنون میشم اگه منو راهنمایی کنید باسپاس.

  • هایپرشیا
  • 1397/07/12, 12:18

جناب آقای کلانتری سلام، برای دعوت مهمان به ایران باید درخواست ویزای مهمان را به وزارت امورخارجه ارسال نمائید. در صورت تمایل همکاران ما در بخش ویزای ایران می‎توانند به شما در این زمینه کمک نمایند. برای اطلاع از چگونگی ثبت ازدواج در ایران به دفاتر ازدواج مراجعه نمائید.

  • زهرا ف
  • 1397/01/30, 19:46
  • 13 1
  • پاسخ

سلام،
ببخشید من مهمان هندوستانی دارم که اعتبار پاسپورتشون در ۲۰۱۸ تموم شده و قراره تمدید کنند. آیا برای درخواست کد رفرنس لازمه که چند ماه از تمدید پاسپورت گذشته باشه؟

  • هایپرشیا
  • 1397/02/22, 14:25

سلام،
خیر، بعد از تمدید پاسپورت می‎توانند درخواست ویزا نمایند.

  • ایدا امدادیان
  • 1396/09/27, 12:54
  • 15 0
  • پاسخ

سلام،
مدت ویزای فرودگاهی با در دست داشتن رفرنس نامبر چقدر است؟ و ایا شما خدمات بیمه مسافری را هم انجام می دهید؟

  • هایپرشیا
  • 1396/10/02, 16:43

با سلام
روزتون بخیر
مدت اقامت ویزای فرودگاهی به مدتی که در ویزا ثبت شده است بستگی دارد.
بله، ما خدمات بیمه هم داریم.
برای اطلاعات بیشتر با کارشناسان ما تماس بگیرید.
شماره تماس ما: 00982166469098

  • مجید ذوقی
  • 1396/08/23, 15:35
  • 13 3
  • پاسخ

با سلام،
دختر بزرگ من از زن قبلی آمریکائی با 2 نوه ام تبعه امریکا هستند. من چطور میتوانم برای آنها ویزا بگیرم یک بازدید از ایران داشته باشند؟

  • هایپرشیا
  • 1396/08/24, 15:11

سلام دوست عزیز
بهترین پیشنهاد برای شما درخواست ویزای اقوام برای خوانوادتان است که باید با مدارک خود و مهمانانتان به وزارت امور خارجه در ایران مراجعه کنید.
با تشکر

  • اسلامي
  • 1396/07/11, 21:12
  • 10 2
  • پاسخ

درود،
آيا محدوديتي براي ارسال دعتونامه براي مهمان وجود دارد؟
مثلا اگر من بخواهم در سه ماه آينده براي دو نفر دعوتنامه بفرستم مشكلي پيش نخواهد اومد؟
سپاس

  • هایپرشیا
  • 1396/07/13, 11:53

سلام دوست عزیز، هیچ محدودیتی در تعداد دعوت شدگان وجود ندارد.
با تشکر از شما.

  • فاطمه
  • 1396/04/26, 12:27
  • 15 3
  • پاسخ

با سلام
من با اقایی از نپال اشنا شدم قصد ازدواج داریم. می‎خواد ایران بیاید برای ازدواج باید چه ویزایی بگیره ایشون نیاز به دعوت نامه از طرف من دارد یا نه؟

  • هایپرشیا
  • 1396/05/03, 11:11

با سلام
شما میتوانید برای ایشان تقاضای ویزای توریستی کنید، برای راهنمایی بیشتر با ما تماس بگیرید.

  • محمد عمران بخاری
  • 1396/03/08, 21:44
  • 15 3
  • پاسخ

سلام،
من پاکستانی هستم و نزدیک ۱۲ سال با ویزا میام میرم. من ویزا مولتی پل میخواهم یک سال یا ۶‌ماه با مدت اقامت ۳ ماه یا ۶۰ روز امکانش هست شما برایم ویزا بگرید.
ممنون

  • هایپرشیا
  • 1396/04/25, 11:55

با سلام
با توجه به سوابق ویزاهای تجاری شما، میتوانیم برای شما درخواست ویزای مولتی داد، اما مدت اقامت شما در ایران، به تصمیم نظر کمیسیون وزارت امور خارجه مرتبط است.

  • حمید اسدزاده
  • 1395/12/05, 11:03
  • 23 3
  • پاسخ

سلام،
مهمان من روز اول نوروز وارد فرودگاه میشه، آیا می‎تونه ویزای ایران را در فرودگاه بگیره؟ اصلا اون روز باز هست؟ می‎توانم براش درخواست ویزا کنم الان از شما؟

  • هایپرشیا
  • 1395/12/11, 11:29

سلام،
بله، مامورین صدور ویزا در فرودگاه های بین المللی در ایام تعطیل پاسخگوی مسافرین هستند، با توجه به تاریخ سفرشان و جهت جلوگیری از معطلی زیاد ایشان در فرودگاه پیشنهاد ما این است که از قبل جهت دریافت ویزای ایشان اقدام نمایید تا ایشان با داشتن کد رفرنس وارد فرودگاه شوند و سریعتر ویزای خود را دریافت نمایند. برای انجام درخواست ویزا لطفا فرم مشخصات میزبان را تکمیل کنید و یا با ما تماس بگیرید.

  • سمیرا
  • 1395/11/23, 17:37
  • 19 1
  • پاسخ

سلام،
آیا با توجه به تغییراتی که در شرایط صدور ویزا برای اتباع ایرانی توسط ترامپ رئیس جمهور جدید آمریکا پیش آمده است، اتباع آمریکایی هم دچار مشکل خواهند شد؟

  • هایپرشیا
  • 1395/11/26, 11:53

سلام،
معمولا سیاست های صدور روادید بین کشورها در شرایط مختلف متغیر است و متقابلا در صورتی که شرایط اتباع ایرانی برای ورود به آمریکا دچار مشکل شود، دریافت ویزای ایران نیز برای اتباع کشور آمریکا نسبت به قبل مشکل تر خواهد شد.

  • دل‎آرام نوروزی
  • 1395/09/28, 16:01
  • 13 3
  • پاسخ

سلام،
آیا یه خانم می‎تواند از یک آقای نامحرم برای ورود به ایران دعوت کنه؟

  • هایپرشیا
  • 1395/09/29, 13:26

با سلام،
بله، در این رابطه مانعی وجود ندارد.

  • مصطفی
  • 1395/07/29, 14:48
  • 26 1
  • پاسخ

سلام
یکی از دوستان من از هند داره به ایران میاد، ظاهرا کنسولگری گفته باید معاینه پزشکی بیاره، آیا این صحت داره؟ برای ویزای ایران از هند باید معاینه پزشکی داشت باشه؟

  • محمدرضا مظاهری
  • 1395/08/02, 14:00

سلام،
این نوع قوانین برای تمام کنسولگری ها یکسان نیست و امکان دارد هر واحد کنسولی در این رابطه قوانین خاصی داشته باشد. اتباع کشور هندوستان که به کنسولگری ایران در بمبئی مراجعه می کنند ممکن است به انجام تست پزشکی نیازداشته باشند.

  • حامد حسینی
  • 1395/07/27, 16:42
  • 20 2
  • پاسخ

سلام،
آیا امکان پرداخت ویزای ایران توسط میزبان در ایران وجود دارد؟ من یه مهمان آلمانی دارم، می‎خوام خودم کل هزینش را در ایران بپردازم. لطفا راهنمایی کنید.

  • هایپرشیا
  • 1395/07/28, 16:46

سلام،
خیر امکان پرداخت هزینه ویزا توسط میزبان وجود ندارد و مهمان جنابعالی خودشان هنگام مراجعه به واحد کنسولی باید این هزینه را پرداخت نمایند.

  • عبدالله شهیدی
  • 1395/07/14, 18:07
  • 20 1
  • پاسخ

سلام،
آیا برای ورود به چابهار لازمه ویزا بگیریم؟

  • هایپرشیا
  • 1395/07/15, 12:48

با سلام،
اتباع کشورهای خارجی جهت ورود به مناطق آزاد نیازی به دریافت ویزا ندارند.

  • عادل پیشداد
  • 1395/04/19, 08:51
  • 15 1
  • پاسخ

سلام من با خانومی که اهل ویتنام هست میخوام در ایران ازدواج کنم این خانم اصلیت ویتنامی هستند.برای امدن ایشون به ایران من باید چه کاری انجام بدم.

  • هایپرشیا
  • 1395/05/03, 16:35

سلام،
جهت ورود ایشان به ایران می توانید از طریق آژانس ما برای دریافت ویزای توریستی ایشان اقدام نمایید. برای کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.

  • شیما
  • 1394/11/26, 18:51
  • 19 0
  • پاسخ

از همکاری جناب علیپور کمال تشکر را دارم...با توجه به تجربیات قبلی باسایر آژانس ها برای "دریافت ویزای ایران" حس مسئولیت پذیری ایشان در انجام کار بینظیر بود...پاینده باشید...

  • هایپرشیا
  • 1394/11/29, 15:26

سلام،

متشکریم، قطعا مسوولیت پذیری از وظایف ما در سازمان هایپرشیاست.

تورهای مرتبط

Copyright © 2019 Hipersia. All rights reserved.