تورهای طبیعت گردی هایپرشیا

خانه خدمات ویژه ویزا ویزای کشورهای خارجی

ویزای توریستی برزیل

برزیل بزرگترین کشور در آمریکا جنوبی و دارای جاذبه‌های دیدنی فراوانی است و از مقاصد مهم گردشگری در دنیا محسوب می‌شود. بهترین زمانی که گردشگران می‎‌توانند به برزیل سفر کنند، بین ماه‌های دسامبر و مارس می‌باشد زیرا جشن سال نو و زیباترین کارناوال‌های برزیل در این زمان برگزار می‌شوند.

 اگر قصد دارید به برزیل سفر کنید، از سواحل ریو لذت ببرید و در جنگل‎های انبوه آمازون قدم بزنید، کافیست با ما تماس بگیرید تا از اطلاعات و مشاوره تخصصی کارشناسان ما جهت گرفتن ویزای برزیل استفاده کنید. ما در تمامی مراحل گرفتن ویزا در کنار شما خواهیم بود.

 

مدارک مورد نیاز برای صدور ویزای کشور برزیل:

  1. اصل گذرنامه امضا شده با حداقل 6 ماه اعتبار
  2. گذرنامه قبلی
  3. اصل شناسنامه
  4. یک قطعه عکس 4*3
  5. لیست سوابق بیمه و فیش حقوقی
  6. گواهی فعالیت در ایران(گواهی اشتغال به کار، گواهی اشتغال به تحصیل و یا جواز کسب و کار)
  7. مدارک و گواهی تمکن مالی بالای سیصد میلیون ریال(از قبیل: گردش سه ماهه حساب بانکی، سند مالکیت و سایر مدارک مالی)
  8. رزرو بلیط رفت‌وبرگشت به مقصد برزیل(حداقل 20 روز بعد از تاریخ درخواست ویزا)
  9. رزرو هتل و یا دعوتنامه دارای آدرس، تلفن تماس و امضاء تایید شده محضری میزبان در برزیل
  10. فرم ویزای کشور برزیل

 

 توجه داشته باشید که:

  • ترجمه شناسنامه، گواهی اشتغال به کار و سند ملکی به انگلیسی با مهر مترجم الزامی است.
  • ویزای برزیل مالتی پل است و اعتبار آن با توجه به رزرو پرواز توسط سفارت مشخص می‎شود.

 

 مراحل دریافت ویزای توریستی برزیل:

  1. تماس با هایپرشیا
  2. مشاوره درخصوص مدارک مورد نیاز
  3. ارسال اسکن مدارک      
  4. ارسال مدارک به هایپرشیا به یکی از طرق زیر:
    • از طریق پست
    • به صورت حضوری
  5. پرداخت هزینه ویزا(110 دلار) به یکی ازطرق زیر:
    • پرداخت نقدی به دلار حضوری و یا از طریق پست
    •  واریز معادل ریالی مبلغ ویزا به شماره حساب مندرج در جدول       

       

      نام بانک شماره حساب شماره کارت صاحب حساب
      بانک سامان 835-800-2239152-1 6219-8610-2214-2599 رامتین علیپور صابر
      شماره شبا: IR03-0560-0835-8000-2239-1520-01

       

  6. تکمیل فرم آنلاین ویزا در سایت سفارت برزیل توسط هایپرشیا
  7. پرینت رسید درخواست و ارسال برای متقاضی جهت امضا
  8. ارسال مدارک به سفارت
  9. تماس از سوی سفارت و دریافت پاسپورت(بین 7 الی 15 روز)
  10. ویزا صادره از زمان ورود، اجازه 30 روز اقامت(مالتی پل) اعتبار دارد.
  11. زودترین زمان قبل از سفر برای اقدام جهت اخذ ویزا 2 ماه است.
  12. دریافت مدارک و ویزا ازهایپرشیا به یکی ازطرق زیر:
    • از طریق پست
    • به صورت حضوری

 

با توجه به عدم مسئولیت هایپرشیا در خصوص صدور یا عدم صدور روادید توسط سفارت خانه برزیل، در صورت عدم صدور روادید، مبلغ 80 دلار عودت داده می شود.

 

چرا هایپرشیا را برای دریافت ویزا برزیل انتخاب کنیم؟

  • پاسخگویی سریع و حرفه ای توسط کارشناسان های پرشیا
  • ارائه توضیحات کامل، شفاف و صادقانه
  • ارتباط مستقیم با سفارت برزیل و اطلاعات به روز از شرایط صدور ویزا
  • راهنمایی کامل در خصوص تکمیل فرم درخواست ویزا
  • سوابق درخشان در اخذ ویزای تورهای گروهی به برزیل
  • امکان اخذ ویزای تک بدون نیاز به خرید پکیج کامل مسافرتی
  • امکان افزودن رزرو بلیط و هتل به پرونده ویزا بنابر درخواست مسافر
  • عدم نیاز به مراجعه حضوری به سفارت برزیل
  • مشاوره رایگان تلفنی و حضوری
  • پاسخگویی آنلاین به سوالات از طریق تلگرام و اینستاگرام

 

 

برای اطلاع از جاذبه‌های گردشگری برزیل روی لینک زیر کلیک کنید.

جاذبه‌های گردشگری برزیل

 

 

کسری یزدان پژوه 1396/05/30

 
فرم ارسال نظرات

تورهای مرتبط

Copyright © 2019 Hipersia. All rights reserved.