تورهای طبیعت گردی هایپرشیا

خانه خدمات ویژه ویزا ویزای ورودی ایران

سوالات متداول ویزای ایران

سوالات متداول ویزای ایران برای انواع ویزاها: ویزای کثیرالمسافرت (ویزای مولتی)، ویزای اقوام و ویزای کار و اطلاع از هزینه ویزاها و چگونگی اخذ ویزا در مناطق آزاد.

 

 

ویزای کثیرالمسافرت (ویزای مولتی) 


جهت اخذ ویزای کثیرالمسافرت یکساله ایران چه اقداماتی باید انجام داد؟

در مرحله اول، مهمان باید در طول یک سال گذشته، 3 بار از طریق ویزای تجاری یک بار ورود، به ایران سفر کرده باشند. در این مرحله می‌توان برایشان درخواست ویزای 3 ماهه چندبار ورود با مدت اقامت 15 روز ثبت کرد. شرکت میزبان نیز باید ثبت شده و دارای شناسه ملی و شماره ثبت باشد.

 

مدارک لازم برای دریافت ویزای مولتی ایران به شرح ذیل می‌باشند:

  • فرم مشخصات میزبان که شامل اطلاعات مدیرعامل و شرکت می‌باشد و باید توسط مدیرعامل و یا رابط و تکمیل شود.
  • فرم مشخصات مهمان که باید توسط مهمان خارجی تکمیل شود.
  • اسکن رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مهمان
  • اسکن رنگی و شفاف از عکس پرسنلی مهمان
  • عکس از ویزاهای یک سال گذشته
  • اسکن آگهی تاسیس و آگهی آخرین تغییرات شرکت
  • نامه درخواست در سربرگ شرکت خطاب به وزارت امور خارجه و ذکر علت دعوت مهمان که باید توسط مدیرعامل مهر و امضا شود.
  • اسکن کارت ملی مدیر عامل
  • واریز مبلغ 2490.000 ریال هزینه اخذ ویزا به حساب آژانس
  • معرفی یک نفر رابط که امین شرکت و مدیرعامل باشد.

 

 

سوال‌های خاص 


1- آیا اتباع اردنی می‌توانند ویزای فرودگاهی دریافت نمایند؟ در غیر اینصورت به چه نحوی می‌توانند ویزای ایران را دریافت نمایند؟

- امکان دریافت ویزای فرودگاهی برای اتباع اردنی وجود ندارد. اتباع اردنی می‌توانند از طریق واحدهای کنسولگری ایران در اردن اقدام نمایند.

 

2- آیا اتباع تایلندی می‌توانند ویزای ایران را دریافت نمایند؟

- بله، می‌توانند ویزای ایران را دریافت نمایند.

 

3- آیا می‌توان در سفرتخانه ایران در لندن ویزا دریافت نمود؟

- بله، در حال حاضر واحد کنسولی سفارت جمهوری اسلامی ایران در لندن، خدمات کنسولی از جمله ویزا را ارئه می دهد.

 

4- اتباع کشور هند چگونه می‌توانند ویزای ایران را دریافت کنند؟

- اتباع هندی می‌توانند با مراجعه به کنسولگری ایران در هند برای دریافت ویزای ایران اقدام نمایند.

 

5- نزدیکترین کنسولگری ایران برای اتباع کانادایی که قصد گرفتن ویزای ایران دارند، در کجاست؟

- نزدیک ترین کنسولگری سفارت کشور پاکستان (دفتر حافظ منافع ایران) در واشنگتن می باشد.

 

 

ویزای اقوام 

شرایط دریافت ویزا اقوام چیست؟ این ویزا شامل اتباع تمامی کشورها می‌باشد؟

- این نوع ویزا شامل مهمانانی می‌شود که اعضای خانواده‌شان در ایران زندگی می‌کنند و یا همسر ایرانی دارند. اقوام درجه یک آن‌ها می‌توانند با ارائه مدارک به وزارت امور خارجه و اثبات نسبتشان با مهمان، برایشان درخواست ویزای اقوام بدهند. پروسه اخذ ویزای اقوام از زمان ارائه مدارک تا اعلام جواب یک هفته طول می‌کشد.

- اتباع خارجی که پدر ایرانی دارند و یا در ایران متولد شده‌اند ایرانی محسوب می‌شوند و برای ورود به ایران نیازی به دریافت ویزا ندارند، اما بعد از ورود به ایران باید برای خود شناسنامه ایرانی تهیه کنند.

- این ویزا شامل تمامی اتباع خارجی می‌باشد امام تایید آن به بررسی و نظر کمیسیون وزارت امور خارجه می‌باشد.

 

 

ویزای کار 

چگونه می‌توان ویزای کار ایران را دریافت نمود؟

- برای دریافت ویزای کار (نوع F) کارفرما با مدارک مهمان و علت دعوت و الزام حضور ایشان در ایران، با مراجعه به اداره کار و رفاه اجتماعی برایشان درخواست ویزای کار می‌دهند.

 

هزینه ویزا 

هزینه ویزای ایران برای انواع ویزاها چه مقداری می‌باشد و از چه طریق می‌توان پرداخت را انجام داد؟

  • هزینه ویزای توریستی: 870.000 ریال
  • هزینه ویزای تجاری:  1.100.000 ریال
  • هزینه ویزای مولتی: 2.490.000 ریال
  • هزینه ویزای تجاری برای اتباع انگلستان و کانادا: 1.630.000 ریال
  • هزینه ویزای تجاری برای اتباع آمریکا: 3.300.000 ریال


پرداخت می‌تواند توسط میزبان ایرانی و از طریق شماره حساب های موجود در سایت پرداخت شود.

 

 

مناطق آزاد 

آیا اتباع کشورهای مختلف، برای ورود به مناطق آزاد ایران نیاز به دریافت ویزا می‌باشند؟

- اتباع تمامی کشور ها برای ورود به مناطق آزاد ایران نیازی به دریافت ویزا ندارند و مدت اقامتشان براساس نظر واحد کنسولی مستقر در فرودگاه‌های بین المللی مناطق آزاد تعیین می‌شود

 

 

کسری یزدان پژوه 1397/08/24

 
فرم ارسال نظرات
  • خادمي
  • 1397/08/28, 17:02
  • 0 0
  • پاسخ

من همسر خارجي دارم (اهل کشور کره هستند) و ايشون ويزاي يكساله دارن، هر سه ماه به ايران سفر ميكنن، اگر از سه ماه مقرر ده روز با تاخير وارد ايران بشن مشكلي پيش مياد؟ البته هنوز ويزاي همسرم اعتبار داره

  • مائده نادعلی
  • 1397/08/27, 14:26
  • 0 0
  • پاسخ

با سلام.
اگر به عنوان شخص حقیقی (و نه یک شرکت حقوقی) بخواهیم مهمان دعوت کنیم باید چطور عمل کنیم؟ امکان اینکه از ایران درخواست ثبت کنیم و مهمان مورد نظر فقط برای دریافت ویزا به سفارت ایران در کشور خودش (مثلا عراق) مراجعه کند؟
و اگر جواب مثبت است آیا محدودیت تعداد دعوت از این طریق وجود دارد یا خیر.
سوال سوم هم اینکه مشخصا برای کشور عراق یک شخص حقیقی باید چطور برای دریافت ویزای توریستی ایران اقدام کند؟
با تشکر

تورهای مرتبط

Copyright © 2018 Hipersia. All rights reserved.