تورهای طبیعت گردی هایپرشیا

خانه خدمات ویژه ویزا ویزای ورودی ایران

سوالات متداول ویزای ایران

سوالات متداول ویزای ایران برای انواع ویزاها: ویزای کثیرالمسافرت (ویزای مولتی)، ویزای اقوام و ویزای کار و اطلاع از هزینه ویزاها و چگونگی اخذ ویزا در مناطق آزاد.

 

 

ویزای کثیرالمسافرت (ویزای مولتی)


جهت اخذ ویزای کثیرالمسافرت یکساله ایران چه اقداماتی باید انجام داد؟

در مرحله اول، مهمان باید در طول یک سال گذشته، 3 بار از طریق ویزای تجاری یک بار ورود، به ایران سفر کرده باشند. در این مرحله می‌توان برایشان درخواست ویزای 3 ماهه چندبار ورود با مدت اقامت 15 روز ثبت کرد. شرکت میزبان نیز باید ثبت شده و دارای شناسه ملی و شماره ثبت باشد.

 

سوال‌های خاص 


1- آیا اتباع اردنی می‌توانند ویزای فرودگاهی دریافت نمایند؟ در غیر اینصورت به چه نحوی می‌توانند ویزای ایران را دریافت نمایند؟

- امکان دریافت ویزای فرودگاهی برای اتباع اردنی وجود ندارد. اتباع اردنی می‌توانند از طریق واحدهای کنسولگری ایران در اردن اقدام نمایند.

 

2- آیا اتباع تایلندی می‌توانند ویزای ایران را دریافت نمایند؟

- بله، می‌توانند ویزای ایران را دریافت نمایند.

 

3- آیا می‌توان در سفرتخانه ایران در لندن ویزا دریافت نمود؟

- بله، در حال حاضر واحد کنسولی سفارت جمهوری اسلامی ایران در لندن، خدمات کنسولی از جمله ویزا را ارئه می دهد.

 

4- اتباع کشور هند چگونه می‌توانند ویزای ایران را دریافت کنند؟

- اتباع هندی می‌توانند با مراجعه به کنسولگری ایران در هند برای دریافت ویزای ایران اقدام نمایند.

 

5- نزدیکترین کنسولگری ایران برای اتباع کانادایی که قصد گرفتن ویزای ایران دارند، در کجاست؟

- نزدیک ترین کنسولگری سفارت کشور پاکستان (دفتر حافظ منافع ایران) در واشنگتن می باشد.

 

 

ویزای اقوام

شرایط دریافت ویزا اقوام چیست؟ این ویزا شامل اتباع تمامی کشورها می‌باشد؟

- این نوع ویزا شامل مهمانانی می‌شود که اعضای خانواده‌شان در ایران زندگی می‌کنند و یا همسر ایرانی دارند. اقوام درجه یک آن‌ها می‌توانند با ارائه مدارک به وزارت امور خارجه و اثبات نسبتشان با مهمان، برایشان درخواست ویزای اقوام بدهند. پروسه اخذ ویزای اقوام از زمان ارائه مدارک تا اعلام جواب یک هفته طول می‌کشد.

- اتباع خارجی که پدر ایرانی دارند و یا در ایران متولد شده‌اند ایرانی محسوب می‌شوند و برای ورود به ایران نیازی به دریافت ویزا ندارند، اما بعد از ورود به ایران باید برای خود شناسنامه ایرانی تهیه کنند.

- این ویزا شامل تمامی اتباع خارجی می‌باشد امام تایید آن به بررسی و نظر کمیسیون وزارت امور خارجه می‌باشد.

 

 

ویزای کار 

چگونه می‌توان ویزای کار ایران را دریافت نمود؟

- برای دریافت ویزای کار (نوع F) کارفرما با مدارک مهمان و علت دعوت و الزام حضور ایشان در ایران، با مراجعه به اداره کار و رفاه اجتماعی برایشان درخواست ویزای کار می‌دهند.

 

هزینه ویزا 

هزینه ویزای ایران برای انواع ویزاها چه مقداری می‌باشد و از چه طریق می‌توان پرداخت را انجام داد؟

  • هزینه ویزای توریستی: 870.000 ریال
  • هزینه ویزای تجاری:  1.100.000 ریال
  • هزینه ویزای مولتی: 2.490.000 ریال
  • هزینه ویزای تجاری برای اتباع انگلستان و کانادا: 1.630.000 ریال
  • هزینه ویزای تجاری برای اتباع آمریکا: 3.300.000 ریال


پرداخت می‌تواند توسط میزبان ایرانی و از طریق شماره حساب های موجود در سایت پرداخت شود.

 

 

مناطق آزاد 

آیا اتباع کشورهای مختلف، برای ورود به مناطق آزاد ایران نیاز به دریافت ویزا می‌باشند؟

- اتباع تمامی کشور ها برای ورود به مناطق آزاد ایران نیازی به دریافت ویزا ندارند و مدت اقامتشان براساس نظر واحد کنسولی مستقر در فرودگاه‌های بین المللی مناطق آزاد تعیین می‌شود

 

 

کسری یزدان پژوه 1397/08/24

 
فرم ارسال نظرات
  • جعفر حسین زاده
  • 1397/11/16, 22:57
  • 0 1
  • پاسخ

سلام ، تبعه افغانستان هستم و اقامت سوئد رو دارم ، روز 63 اقامتم در ایران ، از ایران خارج میشم .
بیمه مسافرتی ام رو باید چند روزه بگیرم ؟ چقدر میشه ؟ چطوری پرداخت کنم ؟
آیا بیمه مسافرتی که شما صادر می کنید مورد قبول سفارت ایران در استکهلم است ؟

  • جاوید محمودی
  • 1397/11/15, 02:15
  • 1 1
  • پاسخ

سلام ببخشین من اول سال ۱۳۹۷ اومدم ایران ویزای یه ماه داشتم یه ماه دیگه تمدید کردم بعد پاسپورتم گم شده الان تقریبا ۹ ماه گذشته باید چیکار کنم؟

  • هایپرشیا
  • 1397/11/15, 10:33

سلام
برای تمدید ویزا باید به دفاتر پلیس اتباع خارجه مراجعه کنید و برای اطلاعات بیشتر لینک مقابل رو مطالعه فرمایید : http://hipersia.com/news.cfm?id=889

  • پريناز ارسلانى
  • 1397/10/22, 16:17
  • 7 0
  • پاسخ

با سلام.
شوهرم عراقى است اما با كيس ايرانى بريتيش گرفته است و من ايرانى هستم،اكنون صاحب يك فرزند هستيم مى خواهم به ايران برگردم اما به دخترم ويزا نمى دهند و مى گويند پدر و مادر ايرانى بايد پاسپورت داشته باشد،همسر من كه عراقى است و در داخل بريتيش ايرانى به حساب مى آيد و شناسنامه ايرانى ندارد بايد چكار كنم؟؟

  • هایپرشیا
  • 1397/11/04, 11:42

با سلام،
چیزی که فرمودید درسته، فرزندی که پدر و مادر ایرانی داشته باشد، نیازی به دریافت ویزا ندارد و باید پاسپورت ایرانی برای ایشان بگیرید. حالا یا شوهر شما باید مدارک ایرانی بگیرند یا مشخص کنید ایشان ایرانی نیستند و بتوانید برای دخترتان ویزا بگیرید.

  • رويا كريمى
  • 1397/10/17, 17:35
  • 5 0
  • پاسخ

سلام،پدر و مادر ايرانى مقيم انگليس در صورتى كه فرزندشان داراى پاسپورت بريتيش باشد ميتوتند با ويزا وارد ايران شود؟؟اگه نه واسه گرفتن پاسپورت ايرانى براى فرزندم چه مداركى لازم است ؟؟

  • هایپرشیا
  • 1397/10/19, 10:54

با سلام،
فرزندی که پدر و مادر ایرانی داشته باشد، تبعه کشور ایران محسوب می شود و نیازی به گرفتن ویزا برای ورود به ایران ندارد. برای دریافت پاسپورت ایران برای فرزند عزیزتان به سفارت ایران مراجعه نمایید.

  • wahida hashemi
  • 1397/10/05, 13:59
  • 7 0
  • پاسخ

سلام من میخواستم ویزای ترانزلیت بگیرم و از طریق ایران به افغانستان برم. من اقامت ترکیه را هم دارم میشه راهنمایی کنید.

  • هایپرشیا
  • 1397/10/09, 12:22

با سلام،
در صورتی که شما پاسپورت کشور ترکیه را داشته باشید نیازی به دریافت ویزا ندارید و می توانید بدون داشتن ویزا به ایران سفر کنید. اما اگر قصد دارید با پاسپورت کشور افغانستان از ایران عبور کنید جهت دریافت ویزای ترانزیت ایران به کنسولگری های ایران در محل اقامت خود مراجعه و نسبت به دریافت ویزا اقدام نمایید.

  • مریم ابراهیمی
  • 1397/09/17, 12:57
  • 4 0
  • پاسخ

سلام میخاستم بدونم فرد هندی که میخاد بیاد ایران تا 29 دسامبر 2018 ویزاش اعتبار داره تا چند روز بیشتر با همون اعتبار ویزا میتونه در ایران بماند ؟ آیا میتونه بیشتر بمونه یا خیر نمیتونه؟

  • هایپرشیا
  • 1397/10/05, 11:57

سرکار خانم ابراهیمی سلام، مسافر باید قبل از اتمام اعتبار ویزا با مراجعه به پلیس اتباع خارجه نسبت به تمدید ویزای خود اقدام کنند.

  • خادمي
  • 1397/08/28, 17:02
  • 5 0
  • پاسخ

من همسر خارجي دارم (اهل کشور کره هستند) و ايشون ويزاي يكساله دارن، هر سه ماه به ايران سفر ميكنن، اگر از سه ماه مقرر ده روز با تاخير وارد ايران بشن مشكلي پيش مياد؟ البته هنوز ويزاي همسرم اعتبار داره

  • هایپرشیا
  • 1397/09/27, 11:32

با سلام،
تا زمانی که ویزای ایشان اعتبار داشته باشد، مشکلی برای ورود به ایران ندارند، البته در برخی شرایز با توجه به جزییات درج شده در ویزای ایشان شرایز متفاوت است. برای راهنمایی بیشتر، بهتر است با هکاران ما در بخش ویزای ایران تماس بگیرید.

  • مائده نادعلی
  • 1397/08/27, 14:26
  • 2 0
  • پاسخ

با سلام.
اگر به عنوان شخص حقیقی (و نه یک شرکت حقوقی) بخواهیم مهمان دعوت کنیم باید چطور عمل کنیم؟ امکان اینکه از ایران درخواست ثبت کنیم و مهمان مورد نظر فقط برای دریافت ویزا به سفارت ایران در کشور خودش (مثلا عراق) مراجعه کند؟
و اگر جواب مثبت است آیا محدودیت تعداد دعوت از این طریق وجود دارد یا خیر.
سوال سوم هم اینکه مشخصا برای کشور عراق یک شخص حقیقی باید چطور برای دریافت ویزای توریستی ایران اقدام کند؟
با تشکر

  • هایپرشیا
  • 1397/09/27, 11:35

سلام،
برای دریافت ویزای توریستی یک نفر که تبعه کشور ایران باشد می توانند به عنوان میزبان معرفی شوند و برای دریافت ویزای مهمان خود درخواست بدهند. در رابطه با تعداد مهمانان محدودیتی وجود ندارد.
جهت انجام درخواست ویزا، همکاران ما در بخش ویزای ایران می توانند به شما کمک کنند.

تورهای مرتبط

Copyright © 2019 Hipersia. All rights reserved.