
شبهجزیرهی کامچاتکا در شرق دور روسیه، میان دریای اوخوتسک، اقیانوس آرام و دریای برینگ قرار گرفته است. این شبهجزیرهی شگفتانگیز حدود ۱۲۰۰ کیلومتر طول دارد و در عریضترین نقطه به ۴۸۰ کیلومتر میرسد. دو رشتهکوه «سرِدینی» و «ووستُچنی» در امتداد کامچاتکا کشیده شدهاند و بلندترین نقطهی آن، آتشفشان «کلیوچِفسکایا» با ارتفاعی در حدود ۴۷۵۰ متر است.
برای کشف یکی از بکرترین نقاط زمین و شگفتیهای طبیعت شرق روسیه، همراه هایپرشیا باشید.
کاشفان روسی همچون ایوان کامچاتی، سیمون دژنف و ایوان روبتز در قرن هفدهم میلادی برای نخستینبار به کامچاتکا قدم گذاشتند. در سال ۱۶۹۷، «ولادیمیر اطلسوف» فرماندار آنادیر، با گروهی متشکل از ۶۵ قزاق و ۶۰ بومی یوکاغیر، مأمور بررسی کامل این منطقه شد. او با تقسیم گروهها به شرق و غرب، بسیاری از نواحی کامچاتکا را بهصورت مسالمتآمیز یا با زور، به قلمرو روسیه افزود.
کامچاتکا زیستگاه بیش از هزار گونهی گیاهی و جانوری است. این منطقه، خانهی بیش از ۱۵ هزار خرس قهوهای، ۱۰ هزار گوسفند کوهی، ۱۵۰۰ گوزن شمالی، همچنین گرگ، روباه، سمور و ولوورین است. سواحل آن نیز مأمن ۹ گونه نهنگ، کلونیهای بزرگ پرندگان دریایی و هزاران سمور دریاییست.
کامچاتکا یکی از غنیترین و بکرترین مناطق طبیعی در جهان است. ترکیب درههایی پوشیده از گلهای وحشی، دریاچههای شفاف، جنگلهای متراکم، یخچالهای طبیعی و آتشفشانهای پوشیده از برف، این منطقه را به مقصدی منحصربهفرد برای دوستداران طبیعت تبدیل کرده است.
مهمترین جاذبههای طبیعی کامچاتکا شامل:
برای اخذ ویزای روسیه میتوانید از طریق لینک زیر اطلاعات لازم را بدست آورید
"هر کس از مهره مهر تو به نقشی مشغول / عاقبت با همه کج باختهای یعنی چه ((حافظ))