
ایتالیا کشوری است شامل یک شبهجزیره و دو جزیره ساردِنی و سیسیل که در دریای مدیترانه قرار دارد. پایتخت ایتالیا شهر رم، برای قرنهای متمادی اقامتگاه پاپ و پایتخت امپراتوری رم و از مراکز مذهبی و سیاسی غرب بود. رم، فلورانس، و بسیاری شهرهای دیگر، از جمله مقصدهای هنری هستند که برنامه هر گردشگری در ایتالیا را شامل میشود.
رم مرکز استان لاتزیو و پایتخت ایتالیا است و رود تیبر از میان آن عبور میکند. رم در کنار دریای مدیترانه و در میانه ایتالیا قرار دارد. واتیکان کوچکترین کشور جهان در داخل شهر رم قرار گرفته است. برای قرنها رم را شهر جاویدان میخواندند، زیرا از بزرگترین شهرهای تمدن غرب و پایتخت امپراطوری بزرگ روم بود. از سال 1871 این شهر به عنوان پایتخت ایتالیا برگزیده و به عنوان مرکز جهانی کلیسای کاتولیک انتخاب شد. این شهر یکی از شهرهای مهم اروپا نیز هست.
رم شهری است باستانی که در 753 سال قبل از میلاد بنا شده است و آثار باستانی بسیار زیادی دارد. شهر پر از مقبرهها، معابد باشکوه، بناهای قرون وسطی، قصرهای دوران رنسانس و کلیساهای دوران باروک است. پایتخت ایتالیا شهر رم با نزدیک به سه و نیم میلیون نفر، پرجمعیت ترین شهر این کشور و با مساحت حدود 150 کیلومتر مربع شهر بسیار وسیعی است.
برای مشاهده وقت سفارت ایتالیا اینجا را کلیک نمایید.
آب و هوای ایتالیا همانند سایر کشورهای مدیترانهای است. تابستانها گرم و خشکاند و ژوییه (تیر)، گرمترین ماه سال است. به همین دلیل بهترین زمان سفر، بین آوریل تا ژوئن (اواسط فروردین تا اواخر خرداد) است.
- میدان سن پیترو (Piazza San Pietro)
- میدان فردوسی که در یکی از مناطق سرسبز شهر رم قرار دارد و هم گردشگاه اهالی رم و هم محل عبور گردشگران خارجی است.
- پانتئون، معبدی که برای خدایان ساخته شده یکی از ساختمانهای بزرگ رم باستان است که به بهترین وجه حفظ شده و یکی از پراهمیت ترین ساختمانها در تاریخ معماری محسوب میشود.
-کولوزیم (Colosseum) بزرگترین آمفی تئاتر و ورزشگاه روم باستان که به دستور وسپاسیان (Vespasian) امپراتور روم در سال 70 میلادی بنا گردید.
- میدان اسپانیا، از جاذبههای آن نشستن روی پلههایی است که در قرن 18 میلادی ساخته شدند.
-کلیسای ترینیتا دی مونتی که متعلق به قرن 15 است.
- طاق کنستانتین که به یادبود پیروزی بزرگ کنستانتین پادشاه امپراتوری رم ساخته شد.
برای مشاهده شرایط ویزای ایتالیا اینجا را کلیک نمایید.
"چون عاقبت کار جهان نیستی است
انگار که نیستی چو هستی خوش باش
((رباعیات- خیام))