company tel
02166469098
company tel
Sales[@]hipersia.com
دین مردم اندونزی چیست؟
5 رای با میانگین امتیاز 5
شما هم امتیاز دهید

دین مردم اندونزی چیست؟

دین مردم اندونزی، غالبا اسلام است و بیش از 87 درصد از جمعیت کشور پیرو آن هستند. جالب است بدانید، اندونزی بزرگ ‌ترین کشور مسلمان‌‌نشین جهان است. درادامه با های‌پرشیا همراه باشید تا در مورد دین مردم اندونزی بیشتر بدانیم.

 

 

اسلام از چه زمانی وارد اندونزی شد؟

اسلام در قرن 13 میلادی به تدریج از طریق تجار مسلمان و مبلغان دینی وارد اندونزی شد و به طور رسمی به عنوان دین مردم اندونزی شناخته شد. در آن زمان، تاجران مسلمان از عربستان، ایران، هند و پاکستان به اندونزی آمدند و دین اسلام را در کنار کالاها و تجارت‌های خود معرفی کردند. برخلاف برخی دیگر از مناطق جهان، اسلام در این کشور غالباً با استفاده از روش‌های نرم و مسالمت ‌آمیز گسترش یافت و از طریق عروسی‌‌های اسلامی، آیین‌‌های اجتماعی و مراسمات مذهبی به تدریج در جامعه ریشه دواند و با فرهنگ و سنت‌‌های محلی تلفیق شد.

 

چه شهرهایی از اندونزی مسلمان هستند؟

در این کشور دین اسلام در بیشتر مناطق رایج است و بیش از 200 میلیون مسلمان در اندونزی زندگی می‌کنند که غالبا سنی مذهب هستند. با این حال، برخی از مناطق و شهرها مانند جاکارتا، سورابایا، مدان، ماکاسار و بنچولو به‌ طور خاص با فرهنگ اسلامی شناخته می‌ شوند و جمعیت قابل توجهی مسلمان دارند.

 

چه شهرهایی از اندونزی مسیحی هستند؟

مسیحیت در اندونزی یکی از ادیان مهم و شناخته شده است. به‌ طور تقریبی حدود ۱۰ درصد از دین مردم اندونزی را مسیحیان تشکیل می‌دهند که شامل مسیحیان پروتستان و کاتولیک می‌شوند.

  • مسیحیان پروتستان: 
    این گروه بزرگ ‌ترین بخش مسیحیان اندونزی را تشکیل می‌‌دهند و از طریق هلندی‌ها در دوران استعمار به این کشور وارد شدند. مسیحیان پروتستان عمدتا در جزایر سولاوسی، مالوکو و برخی مناطق دیگر در شرق اندونزی ساکن هستند.
  • مسیحیان کاتولیک:
    مسیحیت کاتولیک توسط پرتغالی‌ها در قرن ۱۶ میلادی به اندونزی آورده شد. امروزه، حدود ۳ درصد از جمعیت اندونزی را کاتولیک‌ ها تشکیل می‌دهند و بیشتر در جزایر جاوه، بالی، و بخش‌هایی از پاپوآ و نوسا تنگارا زندگی می‌کنند.

 

 

آیا ادیان دیگری در اندونزی وجود دارد؟

اندونزی کشوری با تنوع دینی فراوان است و آزادی مذهبی در قانون اساسی این کشور تضمین شده است. علاوه بر اسلام و مسیحیت پیروان ادیان دیگر نیز در این کشور زندگی می‌کنند. در ادامه به مهم‌‌ترین ادیان و آیین‌های موجود در اندونزی اشاره می‌کنیم:

  • هندوئیسم: هندوئیسم یکی از ادیان باستانی در اندونزی است که در جزیره بالی به شدت رواج داشته و مراسم‌‌های مذهبی بسیار غنی و پررنگی دارد که شامل جشن‌های مختلف، معابد زیبا و آداب مخصوص به پرستش خدایان می‌‌شود.
  • بودیسم: تعداد پیروان بودیسم در اندونزی نسبت به دیگر ادیان کوچک است و برآوردها نشان می‌دهند که کمتر از 1 درصد از دین مردم اندونزی را شامل می‌شود. این جمعیت عمدتاً در میان چینی‌ها و اقلیت‌های تبت و تای در مناطقی مانند جاوه و سوماترا حضور دارند. معبد معروف بوروبودور در جاوه یکی از بزرگ‌‌ترین و مهم‌‌ترین معابد بودایی در جهان است.
  • کُنفوسیانیسم: کنفوسیانیسم به عنوان یک مذهب شناخته نمی‌شود و بیشتر یک آیین فلسفی است که بر اصول اخلاقی، احترام به والدین، عدالت و نظم اجتماعی تاکید دارد. اما در اندونزی آن را به عنوان یک مذهب رسمی به رسمیت می‌شناسند و عمدتا در میان اقلیت چینی‌ تباران و در برخی مناطق، مانند جاوه، سوماترا و بالی رواج دارد.
  • آیین‌های سنتی و قومی: برخی از گروه‌ های قومی و محلی در مناطق مختلف اندونزی مانند پاپوا و سولاوسی هنوز آیین‌ ها و باورهای مذهبی خود را حفظ کرده‌اند. یکی از آیین‌‌های سنتی معروف در این کشور آئین آگان است که در جزیره سولاوسی توسط مردم ماکاسار و تاراجا برگزار می‌شود. این آیین‌ شامل مراسم خاصی برای پرستش خدایان، ارواح اجداد و تقویت روابط اجتماعی درون جامعه است.

 

 

چند درصد از مردم اندونزی بی دین هستند؟

آمار دقیق و به‌ روز در مورد تعداد افراد بی ‌دین در اندونزی ممکن است متغیر باشد، اما طبق برخی از تحقیقات و برآوردها، درصد افرادی که خود را بی‌ دین می‌‌شمارند، معمولاً کمتر از 1 درصد است. بسیاری از مردم در اندونزی به صورت رسمی، عضو یکی از ادیان شناخته‌ شده در کشور هستند و به همین دلیل تعداد افراد بی دین در این کشور کم است.

 

برای اخذ ویزای کشور اندونزی می‎‌توانید از طریق لینک زیر اطلاعات لازم را بدست آورید:

 

ویزای اندونزی

اشتراک‌گذاری:

ثبت نظر

خدمات مرتبط

مطالب مرتبط

این راه را نهایت صورت کجا توان بست؟ (حافظ)

© 2020 All Right Reserved