دین مردم اندونزی، غالبا اسلام است و بیش از 87 درصد از جمعیت کشور پیرو آن هستند. جالب است بدانید، اندونزی بزرگ ترین کشور مسلمان نشین جهان است. درادامه با های پرشیا همراه باشید تا در مورد دین مردم اندونزی بیشتر بدانید.
اسلام در قرن 13 میلادی به تدریج از طریق تجار مسلمان و مبلغان دینی وارد اندونزی شد و به طور رسمی به عنوان دین مردم اندونزی شناخته شد. در آن زمان، تاجران مسلمان از عربستان، ایران، هند و پاکستان به اندونزی آمدند و دین اسلام را در کنار کالاها و تجارت های خود معرفی کردند. برخلاف برخی دیگر از مناطق جهان، اسلام در این کشور غالباً با استفاده از روش های نرم و مسالمت آمیز گسترش یافت و از طریق عروسی های اسلامی، آیین های اجتماعی و مراسمات مذهبی به تدریج در جامعه ریشه دواند و با فرهنگ و سنت های محلی تلفیق شد.
در این کشور دین اسلام در بیشتر مناطق رایج است و بیش از 200 میلیون مسلمان در اندونزی زندگی می کنند که غالبا سنی مذهب هستند. با این حال، برخی از مناطق و شهرها مانند جاکارتا، سورابایا، مدان، ماکاسار و بنچولو به طور خاص با فرهنگ اسلامی شناخته می شوند و جمعیت قابل توجهی مسلمان دارند.
مسیحیت در اندونزی یکی از ادیان مهم و شناخته شده است. به طور تقریبی حدود ۱۰ درصد از دین مردم اندونزی را مسیحیان تشکیل می دهند که شامل مسیحیان پروتستان و کاتولیک می شوند.
اندونزی کشوری با تنوع دینی فراوان است و آزادی مذهبی در قانون اساسی این کشور تضمین شده است. علاوه بر اسلام و مسیحیت پیروان ادیان دیگر نیز در این کشور زندگی می کنند. در ادامه به مهم ترین ادیان و آیین های موجود در اندونزی اشاره می کنیم:
آمار دقیق و به روز در مورد تعداد افراد بی دین در اندونزی ممکن است متغیر باشد، اما طبق برخی از تحقیقات و برآوردها، درصد افرادی که خود را بی دین می شمارند، معمولاً کمتر از 1 درصد است. بسیاری از مردم در اندونزی به صورت رسمی عضو یکی از ادیان شناخته شده در کشور هستند و به همین دلیل تعداد افراد بی دین در این کشور کم است.
برای اخذ ویزای کشور اندونزی میتوانید از طریق لینک زیر اطلاعات لازم را بدست آورید: