دریاچه چورت به نوعی خواهرخوانده دریای خزر محسوب میشود. در سال ۱۳۱۸ خورشیدی زمینلرزه و رانش زمین و در پی آن بسته شدن مسیر آب چشمهای در دل جنگل در منطقه چهار دانگه باعث خلق دریاچه چورت شد. این دریاچه در شکاف درهای با شیب زیاد قرار گرفته و دور تا دور دریاچه را پوششهای جنگلی بکر و درختان قدیمی در بر گرفتهاست. از این دریاچه با عنوان میانشه هم نام برده میشود.
دریاچه چورت یکی از معدود دریاچههای ایران است که در دل جنگل قرار دارد و سد خاکی آن را ایجاد نکرده بلکه در اثر عوامل محیطی ایجاد شده است و راه ناهموار رسیدن به دریاچه مانع از حضور گردشگران به حاشیه آن نشده است. این دریاچه از حدود سال 1389 وارد جاذبههای اصلی منطقه شد. شکل هندسی دریاچه به شکل بیضی است و ژرفای آن با توجه به میزان بارشهای فصلی متغیر است. ماهیهای موجود در دریاچه توسط افراد محلی به دریاچه انداخته شدهاست.
زمان مناسب برای برای دیدن این دریاچه فصل بهار، تابستان و پاییز است. اما این موضوع بدین معنا نیست که زیبایی این دریاچه در فصل زمستان کاهش مییابد بلکه دسترسی به این دریاچه به علت شرایط جوی سخت میشود. هایپرشیا در این فصول تورهای مختلفی برای بازدید از این دریاچه دارد.
مسیر ساری کیاسر پس از طی مسافتی در حدود 25 کیلومتر بعد از تابلوی روستای چورت وارد مسیر فرعی شوید. پس از طی مسافتی در حدود 15 کیلومتر در جاده آسفالته به روستای چورت خواهید رسید. پس از روستا چندین مسیر خاکی برای دسترسی به دریا وجود دارد. مسیر جاده خاکی به طول 10 کیلومتر به دریاچه چورت منتهی میگردد. برای دسترسی میتوانید از راهنمایان محلی استفاده کنید.
مطلب بسیار مفیدی بود. من به این دریاچه سفر کردم و بسیار لذت بردم.
خوشحالیم که از این مطلب استفاده کردهاید.